HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 17 július 2018 11:16

Kézműves foglalkozások a tanteremben

Augusztus közepéig tart a nyári napközis tábor Hévízen.

 

Idén is várja a gyerekeket a nyári napközis tábor az Illyés Gyula Általános Iskolában. A pedagógusok június végétől kezdve minden hétköznap szabadidős foglalkozásokkal készülnek azoknak a tanulóknak, akiknek szülei nehezen tudják megoldani gyermekeik elhelyezését a nyári időszakban. A hagyományokhoz híven ebben az évben is a Hévízi Önkormányzat jelentős anyagi támogatásával jöhetett létre a tábor.

Csombó Lászlóné - pedagógus, Illyés Gyula Általános Iskola: "Itt nagyon széles palettán tevékenykedhetnek a gyerekek. Kézműveskedhetnek, sportolhatnak, mozi látogatás van a programok között. Igazából mindenki megtalálja azt a tevékenységet, amivel hasznosan el tudja tölteni a szabadidejét. És még egy fontosat szeretnék megemlíteni, hogy közösségben vannak a gyerekek, tehát nem kell azon aggódni, hogy egész nap csak a telefonjukat nyomkodják."

A kézműves foglalkozásokon a gyerekeknek lehetőségük van festeni vagy fekete-fehér sablonokat kiszínezni, de a pedagógusok szerint legszívesebben a vasalható gyöngyökből készítenek képeket a diákok.  Ezeken kívül különböző dísztárgyakat is alkothatnak a jelenlévők.  

Halasi Alexandra: "Azért jöttem ide, hogy játsszak itt és csináljak kézműves dolgokat. - És miket csináltál? - Csináltam ilyen gipszeket, festettem, ilyen bogyókkal csináltam, meg sok mindent."

A kézműveskedésen kívül olyan sportolási lehetőségek közül is választhatnak a gyerekek, mint például a foci vagy az asztalitenisz. A fiatalok kérdésünkre elmondták, főleg azért szeretik a napközis tábort, mert az iskolában, tanéven kívül is együtt lehetnek a számukra legkedvesebb társaikkal.

Bakos Erik: "Itt vannak a barátaim is, meg tudunk játszani együtt. - És minden héten itt vagy, vagy csak ezen a héten? - Ezen a héten, meg a múlt héten is itt voltam."

A nyári napközis táborba idén augusztus 17-ig járhatnak a gyerekek.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!