HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 06 szeptember 2018 10:27

Több hévízi szolgáltató is az MTÜ kiemelt partnere lett

A Magyar Turisztikai Ügynökség partnerprogramja számos lehetőséget rejt magában.

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt partnere lett számos egyéb hévízi szolgáltató mellett a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. is. A program nyerteseit 14 kategóriában választották ki, lefedve szinte a teljes magyar turisztikai szakmát. A kiválasztott cégek ezentúl jogosultak az MTÜ partneri logójának használatára. A kezdeményezés célja, hogy egységesítsék a turisztikai szegmensben az együttműködés feltételeit és hogy bővítsék a programba kerülők lehetőségeit. A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. az önálló, nemzetközi értékesítéssel is rendelkező, turisztikai szegmenshez kapcsolható egyéb szolgáltatók kategóriában került be.

Horváth Orsolya- ügyvezető igazgató, Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.: "Arra számítunk, hogy még szorosabb lesz az együttműködés. Gyakorlatilag a Kiemelt Partner Programban szereplő szervezeteket minden szakmai rendezvényre meghívnak, lehetőségünk lesz kiállítóként, résztvevőként megjelenni külföldön, belföldön egyaránt. Tehát benne vagyunk abban a körben, akik az országot reprezentálni tudják majd a közeljövőben egyrészt a szakma felé, másrészt a nagyközönség felé. Úgyhogy nekünk ebből első sorban az a hasznunk, hogy tovább tudjuk vinni Hévíz, illetve az ország jó hírét."

A Magyar Turisztikai Ügynökség az előzőleg benyújtott pályázatok szakmai minősítése alapján választott magának kiemelt partnereket, melyben a szervezet működését és a desztináció turisztikai lehetőségeit kellett bemutatni.  Mint az ügyvezető igazgató elmondta, egyértelmű volt, hogy ők is pályáznak, hiszen az MTÜ-vel való együttműködésük eddig is szoros volt.

Hévízen, a turisztikai nonprofit kft-n kívül számos egyéb szolgáltató is elnyerte a címet, úgy mint a Mutsch Utazási Iroda, vagy a szállodák kategóriából a Hotel Bonvital, a Hotel Panoráma, a Hotel Helios, a Lotus Therme Hotel & Spa, a NaturMed Hotel Carbona és a Thermal Hotel Hévíz is.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!