HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 26 október 2018 11:36

Pro Turismo-díj a hévízi szakembernek

Könnyid László az ágazat legrangosabb kitüntetését vehette át a Turizmus Summit konferencián.

 

Múlt héten tartották Budapesten, a Művészetek Palotájában a Turizmus Summit 2018 konferenciát mintegy 1200 fő részvételével. A rendezvény keretein belül a szakma legrangosabb kitüntetését, a Pro Turismo díjakat is átadták. A díjat idén ítélték oda 30. alkalommal és azok a szakemberek kapják, akik saját területükön példaértékűen dolgoznak azért, hogy az országba érkező vendégek minőségi szolgáltatások által ismerhessék meg nevezetességeinket, öregbítve ezzel az ország hírnevét. Az ágazat legrangosabb elismerését ezúttal hatan vehették át Orbán Viktor miniszterelnöktől, köztük Könnyid László, a hévízi Hotel Európa Fit vezérigazgatója, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke is.

Könnyid László-a Hotel Európa Fit igazgatója, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke: „A másfél, majdnem két évtizedes munkáját az embernek, hogyha az állam ilyen formában elismeri, nyilván jól esik. Arra meg különösen büszke vagyok, hogy a díjban jelentős szerepe van a hévízi munkámnak és itt a térségben elért eredményeknek, a városvezetésben végzett aktivitásomnak. Abban, hogy itt a turisztikai szereplőket a régióban próbáljuk összefogni, egy asztalhoz ültetni és közös párbeszéddel előre mozdítani a turizmus sikerét. És nyilvánvalóan egy országos szövetség vezetése az elmúlt két évben azért még ehhez erősen hozzá jött. Az egyik prioritásom az volt az elmúlt két évben, a ciklus vége felé közeledvén, hogy mindenhol szerte az országban legyen egy olyan aktív helyi közösség, mint itt Hévízen. Ezt a jó hévízi mintát igyekeztem elterjeszteni az országban és ez talán egész jól be is jött és működik.”

A gálán bemutatták a Wellspring of Wonders névre hallgató új magyar országmárkát, melyhez logó is készült. A logó a magyar címerben szereplő hármashalmot jeleníti meg egy úttal a közepén. Az ehhez kapcsolódó új imázsfilm is a konferencián debütált, melynek célja kifejezni: „Magyarország a csodák soha ki nem apadó forrása”, melyben gyógy-és édesvizeink kiemelkedő szerepet töltenek be. Az új arculatot a tervek szerint 13 országban mutatják be január végéig.

A rendezvényen Orbán Viktor miniszterelnök elmondta: jövőre is az ideihez hasonló rekordösszegű támogatást szán a kormány az ágazatnak. Hangsúlyozta: Budapest mellett Magyarország minden szegletét be kell kapcsolni a turizmus vérkeringésébe és tovább kell erősíteni a belföldi turizmust.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!