HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 21 december 2018 15:17

Közmeghallgatást tartottak Hévízen

A lakosság feltehette kérdéseit és megismerkedett a fejlesztési tervekkel.

 

Törvényi kötelezettségének eleget téve Hévíz Város Önkormányzata megtartotta a 2018-as évi közmeghallgatást. A közmeghallgatást a polgármester vezette, aki prezentációk segítségével mutatta be a városban jelenleg és a jövőben zajló fejlesztési terveket és területeket. Szólt természetesen a Széchenyi utca munkálatairól, de megismerhette a lakosság a már elnyert és megvalósításra váró pályázatokat is, úgy mint például a kézilabda munkacsarnok építésének részleteit, a termelői piac és a nagyparkoló átalakításának terveit, a megújuló Kölcsey utca, az új buszpályaudvar, vagy a Schulhof sétány rekonstrukciós terveit is. Ezen kívül természetesen kérdéseiket is feltehették a megjelent polgárok és javaslataikat is megoszthatták a városvezetéssel.

Papp Gábor- polgármester, Hévíz: „Azt gondolom, hogy teljesen normális az, hogy egy ilyen közmeghallgatáson a köz érdekében az emberek felszólalnak. Most is számos felszólaló volt. Szerencsére azt is elmondhatjuk, hogy azért éles kritikákat az önkormányzat nem kapott. Természetesen vannak olyan területek, melyeket fejleszteni kell, utcákról beszélünk, járdákról beszélünk. De azért az a felsorolt fejlesztés, amit az elmúlt egy évben és az elkövetkező két évben megvalósul Hévízen, azt gondolom, hogy ez egy nagy lökést ad a városnak, új arcát tudja megmutatni a város. Az is mutatja, hogy olyan nagy probléma nem lehet a városban, hogy gyakorlatilag egy 20-22 ember volt, aki részt vett a közmeghallgatáson és a városból jött hozzánk a különböző kérésekkel. Szerencsére dicséretet is kaptunk számosat. Úgyhogy én azt gondolom, hogy egy családias hangulatban lezajlott, mondhatom azt, hogy egy jó beszélgetés, amiben megfogalmazódnak kritikák, észrevételek, dicséretek is, zajlott le ez a mostani közmeghallgatás.”  

A közmeghallgatást megtekinthetik teljes egészében a Hévízi Televízióban vasárnap 20 órai kezdettel, de a felvételt megtalálják majd honlapunkon is.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!