HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

szerda, 02 január 2019 15:19

Így búcsúztunk a 2018-as évtől

Zene, tánc, sztárfellépők és jó hangulat jellemezte a városi szilvesztert.

 

2018 utolsó estéjén idén is együtt búcsúztattuk az óévet Hévízen. Ezúttal a Deák téren rendezték meg az óévbúcsúztató rendezvényt. A program az előző évekhez hasonlóan ezúttal is sok érdeklődőt vonzott mind a helyiek mind pedig a nálunk pihenő vendégek köréből. Már a kora esti órákban válogathattunk az ünnepi portékák közül is, természetesen az alkalomhoz illő vidám fejfedők, trombiták és álarcok sem hiányozhattak ezen az estén. Az est házigazdája Harsányi Levente volt, aki a fellépők mellett gondoskodott a jó hangulatról és elmondása szerint, örömmel érkezett és tett eleget ennek a felkérésnek.

A közönséget az est során Harsányi Leventén kívül DJ Belo is szórakoztatta, mellette pedig érkeztek a sztárfellépők. Az éjfél előtti órákban elsőként Auth Csilla lépett színpadra.

A zenés műsor egyre nagyobb tömegeket vonzott, többen a gasztronómiai kitelepülés kínálatából is válogattak ezekben az órákban, aztán szépen lassan mindenki a színpad elé érkezett. Még éjfél előtt Erox Martini is megjött, ő is elhozta dalait és szilveszteri gondolatait Hévízre.

A zenét és a táncot aztán az éjfél előtti percek szakították félbe, ahol Kepli József János, Hévíz alpolgármestere is köszöntötte az ünneplőket.

A himnuszt követően tűzijátékot láthattunk, majd az est utolsó sztárfellépője, Tolvai Reni hozta el dalait.

Tolvai Reni fellépése után, az éjfél utáni órákban sem ürült ki a tér: hajnalig tartó tánc folytatódott, amihez a talpalávalót DJ Belo szolgáltatta.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!