HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 04 január 2019 10:56

Újévköszöntő hét zenés műsorokkal

Az év első hetében is koncertek, gasztronómiai és kézműves vásár várja az érdeklődőket.

 

Az újév első hetében a hagyományokhoz híven idén is az Újévköszöntő hét programjai várják az érdeklődőket Hévízen. Válogathatunk a kitelepülő gasztronómiai és kézműves vásár kínálatából, ezen kívül pedig a Festetics téren felállított színpadnál különböző stílusban koncerteket, zenés műsorokat tekinthet meg a közönség ezekben a napokban.

Ott jártunkkor a Művelődési Központ szárnyai alatt működő énekstúdió tagjai, Berkes Dániel és tanítványai léptek színpadra újévi összeállításukkal.

Berkes Dániel- énektanár: „Főként a hévízi tanítványaimmal, akik a művelődési központ intézményén belül járnak erre az ének szakkörre, illetve a zalaegerszegi énekiskola tanítványai fognak első sorban musicaleket és filmzenéket adni. ez már egy hagyomány szinte, hogy minden évben jövünk ilyenkor és nagyon örülünk a meghívásnak.”

Az ének szakkör vezetője elmondta: mozgalmas évet zártak 2018-ban. Új tagokkal bővültek és egyre több környékbeli rendezvényre is hívják őket. Mint hangsúlyozta, folyamatosan várják a jelentkezőket, akik szívesen énekelnek és szeretnék magukat egy-egy énekóra keretén belül képezni is.

Az újévköszöntő hét programjai tovább folytatódnak, január 5-én szombaton Détár Enikő, vasárnap pedig az Indián Joe Band koncertje várja a közönséget.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!