HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 08 január 2019 13:59

Kerub Kupával indították az évet

A labdarúgótornára idén 16 csapat nevezett be.

 

A Kerub Teremlabdarúgó Tornát hagyományosan január elején tartják Hévízen. A több mint két évtizeddel ezelőtt Tavirózsa kupa néven indított rendezvény ma már egy baráti találkozó, de a közösségépítésen túl jó lehetőséget biztosít arra is, hogy a csapatok télen, teremben is megmérettessék magukat.  

Fóth Gyula- szervező: „Egyértelműen van egy csomó csapat, akiknek igénye az, hogy tudjanak teremben is játszani. Itt kevesebb létszámú csapatokról beszélhetünk, 5+1-es felosztásban vannak a csapatok, ugye 5 mezőnyjátékos és egy kapus. Nagyobb kapukra játszunk, mi eleve régebben a 4X2-est favorizáltuk mi, viszont most már az 5X2-est. Minél több gól legyen, a nézők is azért jönnek, hogy minél több gólt láthassanak.”

A tornára ezúttal 16 csapat nevezett be, akik nem csak a környékünkről, de az ország távolabbi pontjairól is érkeztek. A csapatok korosztályokra bontva, 50+ és 35+ kategóriákban mérkőztek meg egymással.

Sok más csapathoz hasonlóan, a Ziegler Nyomda csapata is visszatérő vendég a hévízi újévköszöntő kupán.

Nagy Richárd: „A Ziegler Nyomda focicsapata 1997-ben alakult. Sokáig felnőtt teremtornákon indultunk, de hát kiöregedtünk és a régi barátságok megmaradtak. Úgy gondoltuk, hogy a Gyulának a tiszteletére elindulunk.”

A csapatokban volt válogatott játékosok nevei is feltűntek, így a közönség számára is izgalmas meccsek ígérkeztek a két nap során. Az összecsapások csoportküzdelmekkel kezdődtek, majd a középdöntőbe jutottak és végül a négy döntős csapat mérkőzött meg egymással.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!