HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

hétfő, 14 január 2019 12:35

A Hotel Carbonaban báloztak a szobakiadók

Közel 180-an vettek részt a Hévízi Szobakiadók Szövetsége farsangi bálján.

 

Megtartotta hagyományos farsangi bálját az idén 25 éves Hévízi Szobakiadók Szövetsége. A rendezvénynek ezúttal a Hotel Carbona adott otthont. A szinte teltházas bálterem is jelezte: a program nem csak a szövetség tagjai körében népszerű, hanem a város lakosságát és a baráti társaságokat is sikerül megszólítani, de még távolabbi településekről is jönnek vendégek évről évre. A bált, mint minden alkalommal, idén is a szövetség elnöksége szervezte.

Kovács Angéla- titkár, Hévízi Szobakiadók Szövetsége: „Minden évben megszervezzük a farsangi bált, ez nagyon fontos a tagok összekovácsolása miatt. Így a társaságok, barátok, ismerősök közvetlen közelbe kerülhetnek, beszélgethetnek, együtt szórakozhatnak. Ezt mi nagyon fontosnak tartjuk.”

Az év eleji bál jó alkalmat nyújt az összegzésre, a visszatekintésre is. Mint a szövetség elnökétől megtudtuk, mozgalmas évet zártak 2018-ban. Számos hazai és nemzetközi turisztikai vásáron képviselték a tagokat, változatos reklámtevékenységet folytattak és jó kapcsolatot ápoltak nem csak a helyi szervezetekkel, hanem az Országos Szobakiadók Szövetségével és a Magyar Turisztikai Ügynökséggel is. Ezt a munkát folytatva a szövetség 2019-es éve is hasonlóan tevékenyen indul. 

Lajkó Ferenc- elnök, Hévízi Szobakiadók Szövetsége: „A szokásos mederben folyik tovább a munka. Be vannak tervezve az idegenforgalmi vásárok, amin szokásosan itt év elején részt fogunk venni. A pozsonyi idegenforgalmi vásár, Brno, Prága, Debrecen és még Budapest is szóba került, hogy azon is részt fogunk venni.”

Az idei bálon közel 180-an vettek részt. A megnyitót követően vacsora következett változatos menüsorral, tombolasorsolást is tartottak, a hajnalig tartó tánchoz a talpalávalót pedig a Dynamic Band szolgáltatta az est során.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!