HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 25 január 2019 14:10

Edzésekkel és edzőmérkőzésekkel készülnek

Kézilabdacsapatunk február 16-án kezdi meg a tavaszi bajnoki szezont.

 

A téli pihenőidőszak után edzésekkel és edzőmérkőzésekkel készül NB II-es felnőtt kézilabdacsapatunk a tavaszi bajnoki szezonra. Az őszi bajnokságot a tabella 4. helyén zárták, mint a szakosztályvezető elmondta, a minimum cél ezt a helyet megtartani.

Lancz Katalin- a kézilabda szakosztály vezetője: „Én szeretném, ha a csapat dobogón végezne. Szerintem az első két hely az mindenképpen nagyon nehéz. Úgy gondolom, hogy reálisan nekünk a harmadik hely lehet célkitűzés. Jól fejeztük be a Nemesvámos ellen itthon a bajnokságot. Viszont azt gondolom, hogy a tavaszi az nehezebb lesz. Többet megyünk idegenbe, nehezebb mérkőzésink lesznek. Sajnos két sérülés hátráltatja a csapat munkáját. Ugye a Berecz Niki ő egy kisebb térdműtéten esett át, a Fehér Kitti egy nagyobb térdműtéten. Őt sajnos nyárig el is vesztettük, nem is fog tavasszal pályára lépni. Én nagyon remélem, hogy több sérülés már nem fog jönni a csapatnál.” 

Mint Baranyai Norbert edző elmondta, a felkészülési időszak egyik fontos feladata Fehér Kitti védőjátékos szerepének pótlása, illetve a védekezés stabilizálása, ami a jó kapusteljesítménnyel párosítva a tavaszi siker egyik záloga lehet.

Baranyai Norbert- edző, kézilabda szakosztály: „Nyilván először a fizikai részen van a hangsúly, de nyilván a labdát is belecsempésszük minden edzésbe, hiszen heti háromszor tudunk gyakorolni, tehát nélkülözhetetlen a labda ezeken az edzéseken is. Lépésről lépésre próbálunk formát szerezni, hogy formában kezdjük a bajnokságot, mert borzasztó nehéz tavaszunk lesz, én úgy gondolom. Az első mérkőzésen Tolnára megyünk, ahol tavaly kellemetlen vereségbe is belecsúsztunk, úgyhogy próbáljuk kijavítani ezt a hibánkat.”

A hathetes felkészülési időszak harmadik hetének végén kezdődtek meg a edzőmérkőzések, első alkalommal a Marcali csapata érkezett Hévízre. A következő hetekben a hévíziek visszalátogatnak Marcaliba, majd Zalaegerszegen is megméretik magukat.

A hévízi lányok első bajnoki mérkőzésüket február 16-án játsszák idegenben a Tolna együttese ellen, majd február 23-án hazai pályán a Siófok csapatát fogadják 14 órától a Városi Sportcsarnokban.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!