HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 25 január 2019 14:13

A művelődési központ dolgozóit látták vendégül

Az elmúlt év munkáját köszönték meg a Városházán.

 

A Magyar Kultúra Napja apropóján először, ám hagyományteremtő szándékkal látták vendégül a művelődési központ dolgozóit a Városházán. A fogadás célja a személyes találkozás, illetve a köszönetnyilvánítást is fontosnak tartják. Hiszen, mint Papp Gábor polgármester elmondta, az elmúlt 8 évben a városvezetés koncepciójához igazodva a művelődési központnál is jelentős változások mentek végbe, ez pedig az ott dolgozó munkatársaktól is áldozatokat követelt.

Papp Gábor- polgármester, Hévíz: "Én azt gondolom, hogy ennek meglátszódik az eredménye, hiszen az elmúlt 7-8 évben, mióta ez a munka folyik lépcsőzetesen, számos olyan új rendezvényt tudtunk bevezetni, amiről ma már csak Hévíz jut eszébe az ide látogató kül- és belföldi vendégeknek. Azt gondolom, hogy ki tudjuk szolgálni az ide látogató vendégeket kikapcsolódási lehetőségekkel és természetesen az itt élőket is. És ez a munka folytatódik, hiszen a város láthatjuk, hogy megújul, egy új arcot fog mutatni és ebben az új arculatban nagyon nagy feladata lesz, hogy ezt megtöltsük tartalommal, a művelődési intézménynek is."

Mint Hermann Katalin, a művelődési központ igazgatója elmondta, eredményes évet zártak tavaly, ami természetesen elkötelezett munkatársai teherbírásának is nagyban köszönhető. Hangsúlyozta: 2018-ban rekord, mintegy 110 millió Ft-os bevételt könyvelhetett el az intézmény.

Hermann Katalin- a művelődési központ igazgatója: "Nagyon sikeres a Városi Könyvtárunk, a művelődési központ rendezvényei töretlenül népszerűek és mindkét múzeumunkban viszonylag magas látogatószámot sikerült elérnünk. És azt hiszem, hogy amit a végére hagytam, az a legjelentősebb. A Fonata Filmszínházban rekord számú nézőt sikerült a tavalyi évben leültetnünk a mozitermeinkben. Összehasonlításképpen: van olyan megyei mozi, aminek kisebb a látogatottsága, mint nekünk a kisteremben, a kamarában."

Mint az igazgatónő elmondta, 2019-ben is számíthatunk azokra a fesztiválokra és nagyrendezvényekre, melyeket az évek alatt megszokott a hévízi közönség. Ezen kívül néhány újdonsággal is készülnek: februárban például útjára indul a Kabaré Szombat elnevezésű rendezvénysorozat is.

A polgármester a fogadáson elmondta még: nem csak a tavalyi év kívánt áldozatos munkát a város intézményeinél dolgozó kollégáktól, hanem a következő évek városfejlesztési terveinek megvalósítása során is számítanak a városban dolgozókra.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!