HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 12 február 2019 12:08

Hévízen tartották a 29. Megyei Orvosbált

A közösségépítés és a tapasztalatcsere a program célja.

 

A Hotel Európa Fit adott otthont a 29. Megyei Orvosbálnak. A programot a Magyar Orvosi Kamara Zala Megyei Területi Szervezete rendezi meg, régebben Keszthelyen, az utóbbi években pedig már Hévízen. Mint a területi szervezet elnöke elmondta, évtizedek óta első sorban a közösségépítés a program célja, de a tapasztalatcserére is jó lehetőséget biztosítanak ezek az alkalmak.

Dr. Kiss Ferenc- elnök, Magyar Orvosi Kamara Zala M. Szervezete: „Az orvosok összetartozásának egy ilyen bál egy nagyon jó helyszíne. Az orvosok amúgy is az életben egymásra vannak utalva, konzultálni, a betegek ügyeit megtárgyalni. És néha nem marad arra idő, hogy egymással is egy kicsit foglalkozzanak, ezért gondoltam,- és ugye ennek hagyománya is van, Európában, a világon is, hogy léteznek orvosbálok- hát mi is kezdjük ezzel a kamarai tevékenységet. Ennek már 29 éve.”

Mint az elnök hozzá tette, ezúttal 110 bálozót látnak vendégül, nagy részük évről-évre részt vesz a rendezvényen.

A bált Dr. Losonczi János, a Magyar Orvosi Kamara alelnöke nyitotta meg, aki köszöntőjében kiemelte: a megyei szervezet büszke lehet arra, hogy közel három évtizede minden évben megszervezik a bált, összekovácsolva ezzel a kollégákat.

Dr. Losonczi János- a Magyar Orvosi Kamara alelnöke: „Erősebb a kohéziós erő itt a kollegák között, mint a magyarokra oly nagyon jellemző disszociáció, széthúzó erő. Én úgy gondolom, hogy ezért érdemes ma itt lenni. Egymást tisztelő, egymással szeretett viszonyban levő kollegák találkoznak itt egymással, megpihenvén a 24 órás, a 16 órás ügyeletek fáradalmaiból.”

Kérdésünkre az elnök az Orvosi Kamara munkájáról is szólt. Mint hangsúlyozta, évtizedek óta arra törekednek, hogy az orvostársadalom olyan szakmai háttérrel és olyan színvonalon végezhesse munkáját, melyben ők is jól érzik magukat és ami a legfontosabb: a betegek érdekeit maximálisan kiszolgálhassák.

A nyitótáncot a Gyenes Táncegyüttes tagjai szolgáltatták, akik megalapozták a jó hangulatot az est további részéhez is.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!