HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

szerda, 06 március 2019 11:56

Lomtalanítás kezdődik március 12-én

Ilyenkor sem szállítanak el bármit az ingatlanok elől.

 

 

Lassan elkezdhetjük gyűjteni feleslegessé vált holmijainkat, hiszen a hulladékszállítási szolgáltatást végző ZALAISPA az elmúlt évekhez hasonlóan idén is tavaszi lomtalanítást szervez Hévíz város területén, március 12-től április 12-ig. Az ingatlanoknál felhalmozott limlomot a háztartási hulladékgyűjtő kukák mellé, az út szélére kell kihelyeznünk a megadott napokon. Fontos azonban, hogy ilyenkor sem tehetünk ki bármit.

Babits Tamás- beruházási és környezetvédelmi ügyintéző, Önkormányzat:

„Építési, bontási hulladék lomtalanításkor nem kerül elszállításra. Gumiabroncsokat szintén nem fognak elszállítani, tehát ezeket kérjük nem kihelyezni. Ugyan így gépjármű-roncsokat, használaton kívüli járműveket szintén nem fognak elvinni. Ipari, mezőgazdasági és szolgáltatásokból származó hulladékok szintén nem szabad, hogy kihelyezésre kerüljenek. És a veszélyes hulladékok még egy fontos kategória, ami szinté nem. Valamint sokan nem tudják, hogy azok a hulladékféleségek, amiket szelektíven elvisznek, az a lomtalanításkor szintén nem kerül elszállításra. Azt külön ütemezés szerint szállítják el.”

Ezen kívül a zöldhulladék sem számít limlomnak, annak elszállítása a korábbi évekhez hasonlóan áprilisban indul és kéthetente történik.

A város tisztasága érdekében azt kérik a lakosságtól, hogy csak a beosztás szerint megadott nap reggelén vagy előző este tegyék ki az elszállítandó lomot a hulladékgyűjtők mellé az út szélére, és lehetőleg minél összerendezettebben a könnyebb szállítás érdekében. A lomtalanítás időpontjait és az utcák beosztását megtalálják képújságunkban és honlapunkon is.

Utoljára frissítve: péntek, 08 március 2019 15:21

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!