HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 12 április 2019 11:23

Bölcsődekóstolgató Hévízen

A bölcsődeválasztás előtt álló családokat várták csütörtökön a Bölcsődébe.

 

A bölcsődeválasztás előtt álló családokat várták csütörtökön a Hévízi Bölcsődébe. A program fő célja a szülők, illetve gyermekeik ismerkedése az intézménnyel, a felszerelési tárgyakkal, valamint a bölcsődei napirenddel, továbbá a nevelőkkel és egymással. Fontos szempont még, hogy az anyukák és az apukák láthassák, hogy hol tölti majd csemetéjük a nap nagyrészét. A bölcsődeválasztásnál a tapasztalatok szerint a lakóhely vagy a munkahely közelsége a mérvadó.

Csillag Istvánné- a Bölcsőde vezetője: "Elsődleges az, hogy a munkahely, ami alapján választanak, de a másik az, hogy nagyon sokan úgy jönnek, hogy ők azt hallották, hogy szívesen járnak ide a gyerekek, a szülők elégedettek a bölcsődével és, hogy nagyon sok mindent tanulnak itt a gyerekek és tényleg, hogy nemcsak a gyermekek megőrzése van és a gyerekekre való vigyázás, hanem egy nevelési program alapján dolgozunk és így fejlesztjük a gyerekeket, hogy mire óvodába kerüljenek, addigra mindenki óvoda érett legyen. "

A bölcsődébe 20 hetes kortól egészen 3 éves korig bárki jelentkezhet, a maximális létszám 26 fő lehet, ez két csoportot jelent. Elsőbbséget élveznek a beíratásnál azok a családok, akik szociális alapon rászorulnak, valamint előnyben részesülnek a háromgyermekes szülők is, illetve azok a kisgyermekek, akik sajátos nevelést igényelnek. Elsősorban a hévíziek jelentkezését várják és azokat, akik a városunkban dolgoznak, de ha van még szabad hely, akkor a környező települések gyermekeit is szívesen látják az intézményben - tudtuk meg a bölcsőde vesztőjétől.

A beiratkozásra április 29-én és 30-án reggel 8 órától 16 óráig várják a szülőket a Hévízi Bölcsődében.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!