HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 23 máj. 2019 10:37

Bajnokságot nyertek asztaliteniszezőink

Az NBII-es csapat jogot szerzett a felsőbb osztályba kerülésre.

 

Városunk asztalitenisz szakosztályának NBII-es csapata győzelemmel zárta a bajnokságot az Észak-nyugati csoportban. Mint a szakosztály edzőjétől megtudtuk, a szezon egésze alatt stabil teljesítményt mutatott a csapat, ennek köszönhető a szép eredmény.

Csiza Bálint- edző, Hévíz SK Asztalitenisz Szakosztály: „Egyedül ősszel volt egy bukott mérkőzésünk, idegenben a Győr csapata ellen, aki végül második lett, de itthon hazai pályán múlt szombaton sikerült őket 11:7-es meccsaránnyal magunk mögé szorítani és ez által a bajnoki dobogó legfelső fokára fellépni.”

A bajnoki cím megszerzésével Hévíz 1. számú csapata jogot szerzett a magasabb osztályba kerülésre, így szeptembertől szeretnék NBI-ben folytatni a munkát, ennek megvalósításán jelenleg is dolgoznak.

Mint megtudtuk, a szakosztály NBIII-as csapata is jól teljesített a bajnokságban.

Csiza Bálint- edző, Hévíz SK Asztalitenisz Szakosztály: „NB III-as csapatunknak a bennmaradás volt a cél, hiszen ott két utánpótlás játékosunk is játszik. Szépen nyerték a meccseiket és benn maradtunk, végül 7. helyen zártuk a szezont NBIII-ban és az utolsó mérkőzést is sikerrel megnyertük múlt vasárnap.”

Mint az edző elmondta, nagy hangsúlyt fektetnek továbbra is az utánpótlás-képzésre, a fiataloknak is folyamatosan biztosítanak lehetőséget megmérettetni magukat különböző versenyeken.

A szakosztály játékosai edzésekkel töltik a nyarat, melyre minden érdeklődőt várnak, aki szeretne megismerkedni ezzel a sportággal, vagy játéklehetőséget keres magának.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!