HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 23 máj. 2019 10:44

Kalandozoo ovisok

A Hévízi Önkormányzat támogatásával idén is ellátogathattak az ovisok Zalaszabarba.

 

Elkezdődött a gyermekhét a Hévízi óvodában. Mint minden évben, idén is a hét fénypontja a Zalaszabari Zobori Kalandozooba tett látogatás, melyet polgármesteri keretből a Hévízi Önkormányzat finanszíroz. 123 gyermek és 23 felnőtt kísérő vett részt az idei kiránduláson, melyet nagy izgalom előzött meg az óvodásoknál. A kalandparkban töltött idő az óvónők számára is felejthetetlen élmény, a csodálatos földrajzi környezet és a lehetőségek tárháza igazi kalandos délutánt varázsol a gyermekek és az óvodapedagógusok életébe is- tudtuk meg az óvodavezetőtől.

Nagy Sándorné- óvodavezető, Hévíz: "Az első és legfontosabb cél úgy gondolom, hogy minden gyerekcsoportnál a közösségé való kovácsolás, és azért azt mindannyian tudjuk, ha családdal megyünk is az élmény sokkal jobban hatványozódik, minél többen éljük át és tudunk beszélni róla meg emlékszünk rá vissza. Úgyhogy ez minden szempontból az élményszerzés és a közösségnek az összekovácsolását szolgálja."

A Zalaszabari Kalandozoo a lehetőségek tárházát nyújtja kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Beltéri csúszdapark, játszóház, óriás trambulin, szabadtéri játszótér, állatsimogató és ez még nem minden, ami a repertoárban fellelhető. A kalandparkban minden ovis megtalálhatta a számára legkedvesebb játékot.

Gyerekek:

"Szeretem ezt a helyet, a kedvenc játékom az az ugráló, de legjobban a drótkötél pálya."

"Nagyon szeretek trambulinba ugrálni."

"A legkedvencebb játékom, annyit szeretnék mondani, hogy az a bringával hajthat, ilyen lovacskás meg veterán autós meg versenyautós biciklizős játék."

Mint az óvodavezetőtől megtudtuk még, az intézmény minden évben gyermekhetet tart, a hivatalos gyermeknap előtt.  Az alapprogramok megmaradnak, így az ovisok a hét folyamán zenei-, sport-, és mesenapon is részt vehetnek.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!