HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 07 június 2019 11:45

Térzene a Tavirózsa utcában

Új állandó programmal bővült városunk nyári kínálata.

 

Térzene a Tavirózsa utcában. A hévízi Művelődési Központ szervezésében a nyár folyamán, minden csütörtökön 19 órától, élő zenével kedveskednek a helyieknek és az ide látogató turistáknak. Az új kezdeményezés célja, hogy a város több pontján is legyen programjuk a vendégeknek. A hét szinte minden napján színes rendezvény- kínálattal várják a városunkba érkezőket. Hétfőnként  operett gála a Fontana Filmszínházban, keddi napokon zenés nyári esték a Festetics téren. Ha szerda, akkor a 2 éve indult Egregyi Táncház, csütörtökönként pedig a Deák téri folklórprogram, valamint a most útjára indított térzene nyújt kikapcsolódást.

Hermann Katalin- igazgató, Gróf I. Festetics György Művelődési Központ: "Nekem az volt a koncepcióm, hogy  minden napra kínáljunk valamit az ide látogató vendégeknek és természetesen a helyieknek is, hiszen szeretik az emberek az eseményeket, hogy tartalmasan tudják eltölteni az idejüket, tehát nemcsak a tóban lehet fürödni, hanem más élményekre is vágynak és ezért találtam ki tulajdonképpen annak idején, amikor az intézmény vezetője lettem, ezt a program sorozatot és hát ezt minden évben így az évek során próbáljuk valamivel bővíteni."

Az első térzenei rendezvényen Németh Norbert harmonikaművész szórakoztatta a hallgatóságot. Mint az előadótól megtudtuk idén lesz 40 éve, hogy muzsikálni kezdett, édesapja is harmonikán játszott, így ő már gyerekként megszerette ezt a zenei műfajt. Rendszeres fellépője városunknak és nagyon szereti az itteni közönséget.

Németh Norbert- harmonikaművész: "Hévízen mindig nagyon jó hangulata van az utcának, amikor megtelik a város és ez egy nagyon jó kis kulturális rendezvény, öröm itt játszani."

A következő térzenén egy gitár duóval találkozhatnak a járókelők június 13-án, 19:00 órakor a Tavirózsa utcában.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!