HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 07 február 2017 13:34

Nemzetközi gyógyászati konferencia

A Vedi Tour Utazási Iroda szervezte a rendezvényt.

 

A Vedi Tour Utazási Iroda gyógyászati konferenciát szervezett Hévízen. Cégük az orosz nyelvterületekről hoz vendégeket Hévízre, s ezzel a rendezvénnyel is Magyarország, illetve Hévíz népszerűsítése a céljuk. Ezúttal mintegy 60, a gyógyturizmusban tevékenykedő partnerüket hívták meg a környező országokból. Mint az utazási iroda vezetője hangsúlyozta, nem véletlenül lett ez a konferencia helyszíne, hiszen Hévíz maga a gyógyászat, melyet minél szélesebb körben meg kell ismertetni az egész világon.

Irina Fedina- vezérigazgató, Vedi Tour Group:"Maga a konferencia két napos, ez a konkrét munkanapokat jelenti, ám a legtöbben négy-öt napot töltenek el a városban. A program során a meghívott szakemberek bemutatkoznak egymásnak is, hiszen a tapasztalatok megosztásához fontos megismerkedni. A konferencia címe: "Gyógyászat és Spa Európában". Fő célunk, hogy Magyarországot és Hévízt minél alaposabban megismerjék különböző prezentációk és workshopok által. A végén pedig egy kvízjátékot is tartunk a hallottakról."

A rendezvénynek a Danubius Health Spa Resort adott helyet. Az igazgató elmondása szerint ez a cég szállodájuk egyik legjelentősebb partnere, így örömmel vették a szervezés lehetőségét, s remélik a jövőben is vendégként köszönthetik majd a most jelenlévő szakembereket és azok ügyfeleit.

Mácsai Péter- szállodaigazgató, Danubius Health Spa Resort Hévíz: "Számunkra a legfontosabb jelen pillanatban a német piacon kívül az orosz piac, így ebből kiindulva egyértelműen sok lehetőség van számunkra. Bár ezen az eseményen főleg a Vedi Tour külföldi partnerei vesznek részt Szlovákiából, Csehországból, Szlovéniából és Magyarországról. Főleg szállodák illetve egyéb szolgáltatói a Vedi Tournak."

A jelenlévőket Papp Gábor polgármester is köszöntötte. Mint mondta, ezek a rendezvények számos lehetőséget rejtenek magukban a város számára, akár új piacok megnyitásáról legyen szó, akár szakmai kapcsolatok kialakításáról. Így Hévízen egyértelműen cél a konferenciaturizmus erősítése is.

Papp Gábor- polgármester, Hévíz: "Látható úgy gondolom mind a város működésében mind a különböző turisztikai szervezetünk működésében, hogy számtalan study tour érkezik. Számtalan konferenciát szervezünk a világ minden tájáról. Hiszen nemsokára egy izraeli study tour érkezik Hévízre, éppen azért, hogy több lábon álljunk és tudjuk hozni azokat az eredményeket, melyekre büszkék lehetünk. Hiszen a tavalyi évben is egymillió-hetvenháromezer vendégéjszakát tudott felmutatni Hévíz városa. Mindenképpen ezt a szintet tartanunk kell, ehhez pedig, hogy ezt tartsuk, vagy növelni tudjuk, az ilyen jellegű megbeszélések, konferenciák, study tour-ok szükségesek."

Itt tartózkodásuk során a szakmai programokon kívül természetesen a várossal és a Hévízi-tóval is megismerkednek a konferencián részt vevő szakemberek, akik ez után remélhetőleg jó hírünket viszik a világ számos pontjára

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!