HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

hétfő, 08 július 2019 12:27

Idén is kerékpárra pattant a Pelso Társaság

Hévíz is a túra egyik állomása volt.

 

Ötödszörre indult útnak kerékpárral a Pelso Társaság baráti köre Keszthelytől a Kis-Balatonig. A közel 30 fős csapat útja során Hévízen, Alsópáhokon és Sármelléken is megállt és élvezte a települések vendégszeretetét. Mint a Pelso Társaság elnökétől megtudtuk, az idei programra is lelkesen készültek, a cél pedig az, ami a korábbi években is: a kötetlen találkozás, beszélgetés és a sportolás örömének megélése.

Horváth Imre- elnök, Pelso Társaság: „A Pelso Társaság úgy gondolja, hogy hozza össze az embereket. Hozza össze a keszthelyi embereket a hévíziekkel, a hévízieket és a keszthelyieket hozza össze a környék embereivel. És amint a polgármester úrnak a köszöntőmben mondtam, hirdetjük azt, hogy Hévízen élni nagyon-nagyon jó, Keszthelyen élni nagyon jó és itt a környéken nagyon jó élni.”

A hévízi helyszínen is frissítőpont várta a kerékpárosokat. Mint Papp Gábor polgármester elmondta, a város szívesen támogat minden olyan kezdeményezést, ami a közösségépítésről és egyben a sportolás népszerűsítéséről is szól. Hozzá tette: fontos a mai, stresszes világban, hogy megtalálhassuk az ehhez hasonló kikapcsolódási lehetőségeket.

Papp Gábor- polgármester, Hévíz: „A Pelso Társaság és akik itt vannak, ez a baráti kör is komoly beosztásokban dolgozó emberek, különböző rendezvényeket tartanak, amik első sorban irodalomra és szórakozásra koncentrálnak és most már ötödik éve ezt a kerékpározásos összetartást is megtartják, ami kikapcsolódás, sportolás, illetve a településeknek ilyen módon való végig nézése.”

A limonádé és a pogácsa elfogyasztása után a Kányavári-sziget felé vették az irányt a kerékpározók, ott pedig a nap zárásaként bográcsozást tartottak.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!