HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 06 augusztus 2019 13:23

Új utcaseprő gép városunk tisztántartásáért!

A GreenMachines nevű munkagép segíti a GAMESZ munkáját.

 

Új munkagép segíti városunk tisztántartását. A GreenMachines 636 nevű utcaseprő gépet közel 30 millió forintért vásárolta a város a GAMESZ bevonásával. A beszerzésnél a régi seprőgépet is beszámították. Ez utóbbi állandó javítatásra szorult, így szükségszerű volt már az új beruházás. A két hete munkába állított gép a poros útburkolatok és az útszegélyek melletti területek tisztántartásában segíti a városüzemeltetést.

Papp Gábor- polgármester, Hévíz: "Láthatjuk azért, hogy a városban pozitív értelemben alakulnak át a terek, járdák, utcák, ezért szükség volt mindenképpen egy ilyen modern, megbízható, szűk helyen is elférő, négy kerék meghajtású egységre, ami azt gondolom, hogy egyértelműen hozzá fog ahhoz járulni, hogy a GAMESZ munkáját megkönnyíti, gyorsabbá teszi az ő munkájukat is és, hát szépül ezáltal is a város, hogy ez a gép beáll a munkába és takarítja a város különböző területeit."

A modern gép, mely nagyobb tartállyal rendelkezik, vizet spriccel, így kisebb csatornák átmosására is alkalmas, akár 40 km/h-val közlekedik a városon belül. Méretében kicsi, így befér a fák alá és a parkoló autók közé is. Seprési szélessége 1,5 m és 2,40 cm közötti, így akár egy teljes fél útfelület átsöprését is lehetővé teszi.

Laczkó Mária- a GAMESZ vezetője: "Legnagyobb előnye az az, hogy csendes, nem túl hangos gép, ez azért is fontos, mert úgy szerveztük a gép munkáját, hogy hajnalban, amikor még a parkoló autók jelenléte megengedi az utcákon, minél több területet ki tudjunk söpörni, tehát ő 5 órakor kezd és mire az élet elindul a városba, remélhetőleg a hévíziek már tiszta burkolt felületeket találnak."

Teljesen pormentesen söpör, a kefére permetezett kevés vízzel megköti a szálló port és az egészet felszívja egy teljesen zárt rendszeren keresztül, majd a zárt tartály konténerbe is billenthető. Magas nyomású mosóval is rendelkezik az új utcaseprő gép, így kiválóan tudja tisztítani a szennyezett burkolatot is.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!