HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 09 augusztus 2019 13:43

Németh Kyra Smallchestra koncert Hévízen

A Zenés Nyári Esték keretében mutatta be új formációját a zenekar.

 

Megtartották a Zenés Nyári Esték augusztusi első koncertjét is. Minden héten, kedden más-más zenei műfaj képviselői szórakoztatják a Festetics térre érkezőket városunkban, a program keretében. Hévízen mutatkozott be második alkalommal a nagyközönségnek Németh Kyra Smallchestra legújabb formációja. A zenekar ugyan hosszabb múlttal rendelkezik, a most fellépő összeállításban viszont a trió két hete debütált Balatongyörökön. Németh Kyra és a billentyűs Pingiczer Szilárd már hosszú évek óta zenélnek együtt, nálunk is koncerteztek már közösen. Kovács Máté, a zenekar legújabb tagja egy új stílust hozott a formáció életébe.

Németh Kyra- énekesnő: "Ha nagyon-nagyon szeretnénk kategorizálni, akkor azt hiszem, maradhatunk a jazz kifejezésnél, vagy stílusnál, de ez most egy kísérleti labor, amiben most vagyunk és még nincs igazán koncepció, ami nem is biztos, hogy baj, de az biztos, hogy sok-sok féle stílusból csipegetünk, szemezgetünk és rakjuk össze valamivé."

A hévízi koncerten is több stílus jelent meg, a jazzhangzás mellett rock, blues és techno dallamokat is hallhatott a közönség.

Németh Kyra Smallcastra műsorát nézőink is megtekinthetik jövő heti adásunkban. A Zenés Nyári Esték augusztus 13-i alkalmával Bella Levente szórakoztatja a Festetics térre érkezőket.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!