HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 14 február 2017 14:09

Farsangoltak az alsó tagozatosok

Változatos jelmezt öltöttek a diákok.

 

Megtartották az alsó tagozatosok farsangi rendezvényét az általános iskolában. A hagyományok szerint ilyenkor minden diák magára ölt egy általa választott jelmezt. Az ötletek megvalósításához természetesen elengedhetetlen a szülők kreativitása, de a készülődéshez és a hangolódáshoz az iskola is igyekszik hozzájárulni.

Khern Kinga- igazgatóhelyettes, Illyés Gyula Általános Iskola: "Itt az iskola falain belül rajz-technika órákon is sokat készülődtek a gyerekek dekorációval, rajzokkal, illetve olvasás órán is az ehhez kötődő hagyományokat, népi jelenségeket is felelevenítették. Ezen kívül a második évfolyamos diákok készülnek a közönség számára műsorral, reméljük, hogy fergeteges lesz. A pedagógusok pedig egy összehangolt munkával készítették fel őket erra a napra"

A felvonulás előtti lázas készülődés közepette többen is megosztották velünk miért épp ezt a jelmezt választották idén.

A zsűri osztályonként három díjazott jelmezt választ a felvonulást követően. Molnár Jánosné nyugalmazott pedagógust is meghívták pontozni, mint mondta, ezúttal is az ötletesség lesz a legfőbb szempont.

Molnár Jánosné- pedagógus: "A gyerekeknek a jelmezét nem nagyon szeretjük, ha a boltból vagy a kölcsönzőből hozzák. Nincs is akkora ötlet abban. Amit a szülők kitalálnak, az sokkal ötletesebb szokott lenni. És én azt hiszem, ez lesz az egyik fő szempont, bár még nem beszéltük meg."

Az osztályok jelmezes felvonulását teljes egészében híradónk után tekinthetik meg.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!