HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 14 február 2017 14:14

XVII. Megyei Tűzoltóbál

Mintegy 130-an vettek részt az idei rendezvényen.

 

Tizenhetedik alkalommal szervezték meg Hévízen a Zala Megyei Tűzoltóbált. A rendezvénynek évek óta a Hotel Panoráma ad helyet, az ajtóban álló korhű öltözetű önkéntesek jelezték, hogy ez idén sincs másképp. Ez a hagyományos év eleji rendezvény jó alkalom a szakma összefogására, és a közösségépítésre, de a környéken élőknek is egy remek kikapcsolódási lehetőség. Mindezt az idei vendégkör is jól bizonyítja.

A bált Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a rendezvény fővédnöke nyitotta meg, aki ezt a bált is egy nagyszerű összefogás bizonyítékának titulálta.

A rendezvényen Kelemen Zsolt, a Magyar Tűzoltó Szövetség alelnöke is évek óta részt vesz családjával, mint hangsúlyozta, az ehhez hasonló rendezvények megszervezését ő is fontosnak tartja.

Az év eleji tűzoltóbál jó alkalom a megye tavalyi évi szakmai munkájának értékelésére és az idei célok, tervek felvázolására is. Takács Ottó tűzoltó ezredes, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesének elmondása szerint a 2016-os év átlagosnak mondható.

A megnyitót követően a Hévízi Új Színpad Kulturális Egyesület kabaréműsora és a Rezidance Tánccsoport előadása alapozta meg az est további jó hangulatát.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!