HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 30 augusztus 2019 11:16

Jótékony célt is szolgál az idei veterán találkozó

Még a helyszínen is várják a felajánlásokat.

 

Második alkalommal várják a veterán járművek szerelmeseit a hévízi Deák térre. A tavalyi rendezvényen közel 150 autóval és körülbelül 50 motorral érkeztek a veterán tulajdonosok, az idén eddig már 80 járművel regisztráltak a programra. Szeptember 14-én, a II. Hévízi Veterán autó és motor találkozón a járműcsodákon kívül is számos programmal készülnek a szervezők.  Az idén egy 50-es évekbeli, Rockabilly stílusú esküvőn is részt vehetnek a jelenlévők, valamint egy 1969-es évjáratú Ikarus buszon nosztalgia városnézést is kínálnak az érdeklődőknek. A Red Roosters együttes koncertjével pedig felidézhetjük az 50-es 60-as évek Rock and Roll zenéjét is. A látogatók a program ideje alatt szavazhatnak kedvenc jármű-különlegességükre, a legtöbb szavazatot gyűjtők díjazásban részesülnek. A Hévízi Veterán jármű és esküvő rendezői adománygyűjtést is szerveznek a Zalaszentgróti Koncz Dezső Általános Iskola tanulói részére.

Tóth Zoltán- szervező, II. Hévízi Veterán autó-motor találkozó: „Gyakorlatilag ez úgy jött ez az ötlet, hogy tavaly is volt már ez a gondolatom, hogy csináljunk egy ilyen gyűjtés, de mivel későn kezdtem ezt el szervezni, ezért ez egy kicsit elmaradt. Most kora tavasszal álltunk neki a rendezvénynek és úgy döntöttünk, hogy akkor a Koncz Dezső Iskola fogja kapni az adományokat. A veteránosoktól én azt kértem, hogy a rendezvényre hozzanak magukkal az iskolakezdéshez bármilyen használható, jó állapotú tanszereket, táskákat, irodaszereket és ezzel fogjuk a gyerekeket támogatni.”

Az 1920-as évek elejétől, egészen az1980-as évek közepéig készült veterán járművekben gyönyörködhetnek a programon résztvevők.

A rendezvény ingyenesen látogatható, a programról és az adománygyűjtésről a II. Hévízi Veterán Találkozó és Esküvő facebook oldalán találhatnak bővebb tájékoztatást.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!