HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 30 augusztus 2019 11:22

Táborozó kiscápák Hévízen

Az egyesület idei éve is eredményekben gazdag.

 

Idén is táboroztak a kiscápák a hévízi BM szanatórium uszodájában. A Keszthelyi Kiscápák Sportegyesület 2012 januárjában igazolta le az első úszóit, ma közel 40 fővel működnek. Az idei év is eredményekben gazdag volt az egyesület életében.

Szántó Kata-elnök, Keszthelyi Kiscápák Sportegyesület: "Őszintén szólva elég jól kezdődött a 2019-es évünk, hiszen az előző évben 10 korosztályos országos bajnokságon érmet szerzett gyerekünk is volt, erre pályázatot nyújtottunk be és 6 kisgyerekünkkel Szingapúrba sikerült eljutni, a Szingapúri Korosztályos Országos Bajnokságra, ahol számos érmet hoztak haza a gyerekek és utána pedig Los Angelesbe vettünk részt 4 nagyobb úszónkkal májusba, ami szintén nagyon jól sikerült, nem is kell mit mondanom, Szingapúr és Los Angeles magáért beszél, rengeteg látnivalót láttunk és nagyon neves, nívós versenyeken vettünk részt."

8 éve rendeznek táborokat Hévízen, az idén 30 kis úszó vett rész a 10 évnél fiatalabb korosztályból. A táborozás célja, hogy megismerjék egymást a gyerekek és csapattá váljanak a napi két intenzív úszóedzés segítségével. Tóth Luca 5 éves kora óta edz az egyesületnél, a tavalyi év kivételével rendszeresen részt vett a táborokon, ez az eredményein is meglátszik.

Tóth Luca: "Májusban voltunk Los Angelesben, rajtam kívül még 3 lánnyal, ott szereztem kettő érmet 100 mellen és 50 mellen, voltunk Országos Bajnokságon, ahol 3 érmet tudtam szerezni, kettő bronzérmet és egy ezüstérmet."

A kiscápák legújabb tagjai is szívesen táboroznak. Verebélyi Zalán 1 éve úszik az egyesületnél, szereti a vizet és jól érzi magát a táborban, de nemcsak az edzések miatt.

Verebélyi Zalán: "Át szoktunk menni az iskolába, ott játszani szoktunk, meg csak ennyi."

A kiscápák megkezdték a felkészülést a következő évi bajnokságra. Addig is régiós versenyeken indulnak a kis úszók, hogy minél jobban teljesítsenek, és szebb sikereket érjenek el a jövő nyár eleji fő versenyen.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!