HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

hétfő, 16 szeptember 2019 15:02

Tegyünk a környezetünkért!

A Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület tagjai varázsolták tisztává a Hévíz-Keszthely közötti bicikliutat.

 

Tegyünk a környezetünkért! A Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület lelkes tagjai is ezt a célt tűzték ki maguk elé vasárnap délelőtt. Csapatépítő program keretében, több mint tucatnyian varázsolták tisztává a Hévíz-Keszthely közötti bicikliutat. Kicsik-nagyok együtt dolgoztak, a szemétszedésen kívül az aszfaltot is letakarították, így járhatóbbá téve a futóknak és a bicikliseknek.

Bognár Balázs-elnök, Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület: "Igazából nagyon sokan közülünk erre járnak futni, futó edzéseket végeznek itt, igazából a levélzettől csúszós és kicsit nyálkás az út és könnyen el lehet esni, sérülés, baleset veszélyes és ezért próbáljuk mi is tisztán tartani. "

Az egyesület minden évben jótékonykodik, fontos számukra a közösség, az egészség és természetesen a tiszta környezet is. Úgy vélik, nemcsak munka, hanem egy hétvégi, családi program is jót tenni a városért és a környezetünkért.

Süténé Tüttő Beáta-tag, Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület: "Mivel Hévízen élünk , járunk kelünk nap, mint nap a városban , illetve a hétvégén sokat kirándulunk itt a környéken és láttuk, hogy azért lenne mit tenni. Szeretnénk, hogyha rendbe lenne a városunk és mindenki úgy érkezne ide, hogy tisztaság, rend van, szép a környezet és ezért nagyon szívesen teszünk, hiszen nagy öröm ez számunkra, meg jó idő is van, összejövünk itt a családdal, barátokkal és megszépítjük a környezetünket, ami nemcsak nekünk jó, hanem akár az ide érkezőknek meg az itt lakóknak is."

Nem titkolt célja még az egyesületnek másokat is buzdítani erre a tevékenységre, közösen egy tisztább, rendezettebb, egységesebb környezetet varázsolni a városban. Hiszen ha már csak egy szemetet is felszedünk a földről, már tettünk valamit a földünkért és a városért, ahol élünk. 

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!