HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

szerda, 18 szeptember 2019 10:56

Táncoljunk együtt!

A hévízi modern tánc tagozat várja a mozogni vágyó fiatalokat.

 

Közös bemelegítéssel indult a hévízi modern tánc tagozat nyílt órája, melynek elsődleges célja a táncolni vágyó fiatalok toborzása volt. A Festetics György Művelődési Központ 7 éve működő Modern Tánc Tagozata 4 korcsoportban indítja idén is a táncoktatást. A kezdő csoportba hat éves kortól várják a kicsiket, ezen kívül 3 haladó csoportban is zajlik az oktatás. Közel 35 táncos lábú fiatal vesz részt a tagozat mindennapi életében, de fontos a már elballagottak utánpótlása is.

Tóthné Bogdán Ottília- táncpedagógus, Hévíz: "Szeretettel várom mindazokat, akik szeretnének mozogni, mert ebben a nagyon kényelmes világunkban, nekem most legfőképpen az a feladatom, hogy a mozgást megszerettessem, Hévíz városban szerencsére nagyon sok sportolási lehetőség van és ezek közé tartozunk mi is és most a nyilvánosság elé is szeretném vinni, hogy létezünk és vagyunk."

Az órák felépítése a közös bemelegítéssel kezdődik, majd tréning és a nyújtó gyakorlatok következnek, melyek a koreográfiában teljesednek ki. A tánc, mint mozgásforma elsajátítása már gyermekkorban is fontos. Stankovics Anett már két éve táncol az egyesületnél, heti két edzésen vesz részt és a tánc öröme a legfontosabb számára.

Stankovics Anett: "Nagyon jó kikapcsolódás és az izmoknak is nagyon jót tesz egy hosszú nap után, nagyon jó érzés."

A közösségépítésen kívül rengeteg előnye van a táncnak, a csoportos edzéseken alázatot, türelmet és kitartást is tanulhatnak a gyermekek, valamint a ritmus- és az egyensúlyérzék fejlesztése sem elhanyagolható feladata ennek a mozgásformának.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!