HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 19 szeptember 2019 15:20

Földünk átalakulása és annak ránk való hatása

Ez volt a spirituális kör legutóbbi témája.

 

A Föld átalakulása és annak ránk való hatásai. Ez volt a legutóbbi spirituális kör témája a Városi Könyvtárban. Majoros Katalin alternatív lélekgyógyász első sorban a bolygó energetikai terének változásairól szólt. Ismertette: a bolygót érő hatások közül az egyik, hogy a Halakból a Vízöntő korszakba lépünk át, ez pedig az elme, a gondolkodás felpörgetését jelenti. Ennek köszönhető a technológiai robbanás is, a belső csend megtalálása viszont nehezebbé válik ebben a korszakban. Ezen kívül maga az egész Naprendszer egy erősebb energiahullámba lép, ennek hatására nő a Föld rezgésszáma. Ez az élőlényekre is természetesen hatással van, változásra inspirál.

Majoros Katalin- alternatív lélekgyógyász és tanító: " Egy szóval tudnám összefoglalni a legfontosabb hatást: felborul mindannyiunk egyensúlya. Tehát olyan energiahullámok érik a Földet, amik egyszerűen felborítanak minket. Nagyon-nagyon intenzív változások kezdenek alakulni az emberek életében, párkapcsolat, család, magánélet, hivatás, egészség és minden területen. Elvesznek az irányok, tehát nem látják az irányokat és ebben nagyon fontos a megértés. Mert ha tudja az ember, hogy mi zajlik, akkor el tudja magát helyezni ebben a folyamatban és akkor már könnyebb kiutat is találni."

A szakember elmondta: a korszakváltás szemléletváltást is követel az emberektől. A bolygó változásai ránk is hatással vannak: felszínre hozzák a múltat, a régi energiákat, ez pedig megzavarja mindennapjainkat. Az ebből adódó elakadások azok, melyekkel az legtöbbször szakemberhez fordulunk.

Az ehhez hasonló előadások alkalmával pedig a legfontosabb az információátadás, a gondolatébresztés. Hiszen ha tudjuk, mi történik körülöttünk, akkor tudunk jó irányba változtatni, hiszen jövőnk és bolygónk sorsa is a tudatosságon múlik.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!