HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 17 február 2017 14:17

Jubileumi Spirituális kör

Az 50. alkalom témája az új energia volt.

 

Megtartották az immár 5. éve működő Spirituális kör 50. előadását. Ez alkalommal a klub alapítója, Palotai Zoltán reflexológus, újtudatosság tanító tartott előadást, aki az új energia globális működését igyekezett bemutatni az érdeklődőknek. A bolygónk néhány évtizede jóval nagyobb energia szinttel rendelkezik, ez pedig segíti az önmagunkra való ébredést.

Palotai Zoltán- reflexológus, újtudatosság tanító: "Teljesen különbözik önismereti szempontból a régitől. Tehát a réginek nagyon lineárisak, kiszámíthatóak voltak a lépései, az új energiának teljesen kiszámíthatatlan az, hogy milyen lépéseket teszünk, és hogy milyen következményei vannak ennek. Sem időt, sem teret nem lehet meghatározni, hogy mit tesz. Azt látni, ilyen mintázatokat már nem hoz létre, mint a régi, és gyorsabban lehet benne fejlődni, ha az egyén nyitott rá, és képes megnyílni erre."

Mint a szakember hangsúlyozta, az önismeret elengedhetetlen a hétköznapokban, és az emberek egyre tudatosabbak is e téren. Bevonzott élethelyzeteink a fejlődést szolgálják, de ezeket az egyének különbözőképpen értelmezik. A jubileum kapcsán a klub életre hívója hangsúlyozta: van igény ezekre az előadásokra, az érdeklődők köre pedig egyre vegyesebb képet fest.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!