HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 31 október 2019 09:12

Bezár a Tófürdő főbejárata

November 4-től júniusig felújítások zajlanak a fogadóépületben.

 

November 4-től várhatóan június közepéig bezár a Tófürdő Schulhof Vilmos sétány felőli főbejárata. A kerubos főbejárat bezárása felújítási munkálatok miatt szükséges, mely a főépületben található öltözőket érinti első sorban. Az öltözőben teljes átalakítást eszközölnek, így egy korszerűbb helyiség várja majd nyártól a vendégeket. Mint a Tófürdő főigazgatója elmondta, a fürdő kiszolgáló helységeinek folyamatos felújítására a megnövekedett vendégszám és igénybevétel miatt van szükség. Ennek első lépése ez a rekonstrukció.

Dr. Kvarda Attila- főigazgató, Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház: „Magában ebben az épületrészben az öltözők és a hozzá tartozó kiszolgáló, vizes helységek teljes körű felújítására fog sor kerülni. Nem csak úgymond a felszíni részek, tehát a burkolatok és egyebek, hanem a falban húzódó egyéb közművek, elektromos áramellátás, légtechnika szintén felújításra fog kerülni.”

Az átalakítás során természetesen törekszik a Tófürdő vezetése arra, hogy minél zökkenőmentesebben fogadhassák a vendégeket. A lezárás ideje alatt az Ady Endre utca felőli Festetics Fürdőházat használhatják majd belépésre az ide látogatók. Az erről szóló információs táblákat több nyelven is elhelyezték a bejáratoknál, így a november 4-én életbe lépő változásról is mindenki időben tájékozódhat.

Horváth-Czene Alexandra- a Tófürdő vezetője: „Igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten a szolgáltatások zavartalanságát biztosítani a vendégek számára. Négy pénztárral fogunk működni, ugyan úgy információs pulttal, csoportokat ugyan úgy tudunk fogadni, illetve ideiglenes öltözőket alakítottunk ki. Amit nagyban érint, az a mozgássérült öltözők, hiszen itt a Festetics Fürdőházban csak egy kisebb áll rendelkezésünkre. Ebből sikerült kialakítanunk a fürdő területén még két nagyobb öltözőt, illetve még a többi vendég részére is női és férfi öltözőket.” 

A főbejárat öltözőhelységeinek felújítása nettó 200 millió forintból valósul meg. Az átalakítások azonban közel sem fejeződnek be jövő nyáron, hiszen további nagyszabású tervek vannak. Mint megtudtuk, a főbejárat kibővítését is tervezik egy teljesen úgy fogadóépülettel és új öltözőrésszel ellátva, még több férőhelyet és komfortosabb pihenést biztosítva így a vendégeknek. Ezen kívül új információs pult és egy étterem is helyet kap majd a tervek szerint a kibővített épületben.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!