HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 01 november 2019 11:22

Legyél divatos ősszel is!

Az idei kollekció a természet minden színében pompázik.

 

Ősszel gardróbunk tartalma is kicserélődik. A lenge nyári ruhákat felváltják a hosszú ujjú, melegebb darabok.  A vidám mintás, élénk, akár neon színeket leváltjuk és a borongós napok hangulatához öltözünk. Az idei őszi kollekció a természet minden színében pompázik. A fák lombjainak változásait, illetve az erdei árnyalatokat helyezik előtérbe a divatszakértők, így nem lőhetünk mellé a kekizöld, okkersárga, rozsda-, mogyoróbarna és a bordó darabokkal sem. Az idei kollekciókban a kényelmes és a nőies ruhák ötvözete figyelhető meg. Ezek azok a ruhadarabok, amiket az emberek szívesen hordanak akár munkába, de szabadidő eltöltésre is alkalmasak. A sálak egyik fő szezonja az ősz, a színes, mintás, kifinomult darabok bármely szettet felturbózzák,  így bátran alkalmazhatjuk őket. A kiegészítők terén is rendkívül színes az őszi paletta.

Ihász Anita- eladó, Titok Butik: "Nagy divat a táska, a bőr holmikat nagyon szeretik a hölgyek és természetesen a csillogó dolgokat, itt is a kiegészítők terén is visszatükröződnek az ősz színei."

Anyagok tekintetében mindenféleképpen a könnyen kezelhetőség a fő szempont a vásárlóknál. Nagyon nehéz jól öltözni egy ilyen szeszélyes hónapban, de az idei trend a réteges öltözeteknek is teret biztosít. A hosszú fazon a pulcsik és az átmeneti kabátokban egyaránt visszaköszön, így a szoknyaviselés időintervallumát is kitolhatjuk még ebben az időszakban. Örök divat a fekete-fehér, mely minden nő gardróbjában megtalálható évszaktól függetlenül. De a tél is tartogat számunkra meglepetéseket.

Ihász Anita- eladó, Titok Butik: "Visszaköszönnek a régi anyagok, például a buklé hatású anyagok, gyönyörűek a téli színek itt a karácsonnyal karöltve. Az ünnep pompájában megmutatkozik az arany, az ezüst, az ezüst szürke és ez emeli az ünnep fényét is, így magát ezt a kis téli varázst."

A divat változik, a stílus örök- Coco Chanel gondolatai a mai napig korszakalkotó, ha harmóniában vagyunk saját magunkkal, az az öltözködésünkön is meglátszik.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!