HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

hétfő, 04 november 2019 13:24

Örökzöld slágerekkel szórakoztatott Polyák Lilla

Színes programokkal készül az ünnepekre a Hotel Carbona.

 

Különleges kultúrcsemegében lehetett része a hosszú hétvégén annak, aki részt vett pénteken a Hotel Carbona ingyenes esti programján. A négycsillagos szállodában Polyák Lilla művésznő hangja kápráztatta el a hotel vendégeit és az érdeklődőket. Polyák Lilla egy igazán különleges műsorral érkezett Hévízre. A művésznő elmondta, hogy minden dalhoz kapcsolódik valami személyes történet, olyan számokat választ, amikhez különleges kapcsolat fűzi. Az énekesnőnek kedvence már csak babonából sincs, csak olyan slágerekkel lép színpadra, amik a szívéhez közel állnak.

Polyák Lilla- énekesnő: "Nagyon örülök, hogy itt vagyok Hévízen és nagyon szeretek idejárni egyébként, ezért viszonylag gyakran is jövök.  Most egy olyan műsorral készültem, amiben van egy kicsit mindenféle: egy-két musical is helyet kapott, vannak örökzöldek és olyan külföldi slágerek is, amit szerintem mindenki ismer és szeret, úgyhogy próbáltam egy kicsit a nemzetközi és a magyar közönségnek is kedvére tenni a mai műsorral"

Kiss Éva programszervező a Híradónak elmondta, hogy nem csak hosszú hétvégéken várják az érdeklődőket. Keddtől szombatig minden nap táncos esteket szerveznek és a téli ünnepekre is sok érdekes programmal készülnek.

Kiss Éva, programszervező, NaturMed Hotel Carbona: "A közeljövőben gazdag a programkínálat, hiszen közelegnek az ünnepek és nekünk már teljesen összeállt a program. Tulajdonképpen december 23. kezdve egészen szilveszterig minden este a szokásos élő zenénk mellett lesz sztárfellépő is. Takács Nikolast várjuk, Erdőhegyi Brigittát, Kozma Orsit, lesz retro disco, fellép a Vegas Show Band, aztán jön a szilveszter, ahol a szállóvendégeket egy gálavacsorával várjuk és Király Linda fog fellépni."

A Hotel programjai és a neves előadók koncertjei, a szilveszteri műsor kivételével, ingyen látogathatóak bárki számára, aki szereti a jó zenét, vagy csak szeretne kellemes környezetben kikapcsolódni a mindennapok megpróbáltatásai után.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!