HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 24 február 2017 15:29

Felújítás a moziban

Az átalakítás főként a székek cseréjéről szól.

 

A héten felújítási munkálatokba kezdtek a hévízi Fontana Filmszínházban. Ez főként az ülőalkalmatosságok cseréjét jelenti. Mint a művelődési központ vezetője elmondta, szükségessé és indokolttá vált a székek cseréje, melyek a nézők visszajelzései alapján meglehetősen kényelmetlenek voltak.

Hermann Katalin- a Hévízi Művelődési Központ vezetője: "Ez valójában abból adódott, hogy a teremben van egy ilyen teknős kialakítás, sajnos emiatt nem lehetett annak idején korrektül beépíteni ezeket a székeket. Ezért vált szükségessé a csere, illetve ennek a teknőnek a megszűntetése. Hosszas töprengés után egy spanyolországi gyártó székeit választottuk. Ők a világ nagyon sok pontjára szállítanak székeket, és ilyenek kerülnek beépítésre a Fontana Filmszínházban is."

A székcserével párhuzamosan, a jelenleg is felálványozott moziban egyéb tisztítási, karbantartási munkálatokat is végeznek, hiszen az óriási belmagasság miatt ez egyébként nem könnyű feladat. A felújítás során a vetítővászon hátrébb kerül, így a nézők távolabb ülnek majd attól, illetve az operett estek nagy sikerére való tekintettel színpadot is kialakítanak a nézőtér elé. A székcsere a mozi befogadó képességének növekedését is jelenti, várhatóan körülbelül 130 főre emelkedik majd az eladható jegyek száma. A tervek szerint a kisterem március elsejétől, a nagyterem pedig március közepétől várja ismét a mozizás szerelemeseit.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!