HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

hétfő, 06 január 2020 15:23

Újévköszöntő programok a Festetics téren

Színes programokkal köszönti Hévíz a 2020-at.

 

Színes programokkal köszönti Hévíz a 2020-at a Festetics téren. Az újév első hetében a hagyományokhoz hűen idén is koncertekkel, kézműves- és gasztronómiai vásárral várta a fürdőváros az érdeklődőket.

Hermann Katalin - igazgató, Festetics György Művelődési Központ: „Ezt a rendezvény évek óta megtartjuk tekintettel arra, hogy Hévízen az igazán forgalmas időszak az ez, tehát nem a karácsonyi vásár és az adventi időszak az, ami itt jelentős. A két ünnep között indul meg a vendégforgalom és tulajdonképpen a pravoszláv karácsony végéig tart. Ilyenkor is kell valamilyen program a vendégeknek, ez az apropója ennek a rendezvénynek. Ez egy ilyen kis kedves, bensőséges, családias fesztivál egy kis színpaddal, ahol van mindig egy fellépő”

Négy napon keresztül, csütörtöktől vasárnapig mindennap más és más produkciókat tekinthettek meg az arra járók. A rendezvény első napján Zsigmond Lala lépett  színpadra a Festetics téren. A fiatal művész több szálon is kötődik Zala megyéhez, hiszen Keszthelyen született és Hévízen is többször fellépett már.

Zsigmond Lala„Most direkt egy kicsit lazább, könnyebb műsort hoztam ide a nézőknek, az itt lakóknak, vagy az itt pihenni vágyóknak. Szerintem minden stílusba egy kicsit belekalandozunk, lesz itt retro, kicsit mai pop zene, saját dalok is lesznek, úgyhogy próbáltam minden korosztálynak kielégíteni a vágyait”

A csütörtök este, tehát tánccal és dalolással telt a Festetics téren, ahol a hét további részében fellépett többek közt Berkes Dániel és tanítványai és a Soulfool Band Trió is.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!