HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 17 január 2020 12:38

Jöhet a tavaszi szezon!

Megkezdték a felkészülést labdarúgóink.

 

Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Hévíz SK labdarugó csapata. A héten már javában zajlanak az edzések, melyek elsődleges célja a csapat megerősítése és az NBIII-ban maradása.

Damina László- a Hévíz SK labdarúgó szakosztály vezetője: „Nekünk a feladatunk az az, hogy most a jövőre készüljünk, hogy tudunk bent maradni, hogy tudunk annyi mérkőzést nyerni, az 7 vagy 8 körül lesz körülbelül, ami kell ahhoz, hogy bent tudjunk maradni, ez nem kis feladat, a múlt az nem úgy sikerült, hiszen nem azt terveztük, hogy kieső helyen leszünk az ősszel, de mindenesetre az alap az megvan ahhoz, hogy legyen reális esélyünk arra, ha az nem is olyan nagy százalékosnak tűnik egyenlőre, hogy bent tudjunk maradni, de az alapok azok jók, az utolsó 6-7 meccsen tanúsított játéka a csapatnak, a hozzáállása, a taktikai fejlődése, kondicionális állapota, az mindenképpen arra ad okot, hogy bizakodjunk a tavasszal.”

A csapat összetételében van változás, 3 távozó-, és 1 sérült játékosról számolt be a vezetőedző. Érkező próbajátékosok is vannak már, de még nem igazoltak új erőket. A benti, gyógytermi edzések során szakemberek segítségével erősítenek a játékosok, kinti pályán pedig taktikai, technikai felkészítések zajlanak.  

Pajor Imre két éve futballozik az egyesületnél, mint elmondta, a közösség és a csapat kiemelkedő szerepet tölt be az életében, egyértelmű célokkal indul neki a tavaszi szezonnak.

Pajor Imre- csapatkapitány, Hévíz SK: „Csapatként szerintem mindenképpen bent kell maradni, ez egyértelmű cél, el is érhető, koncentrálni kell. Egyénileg pedig gólok, és minél jobb teljesítmény.”

A játékosok egy 8 hetes programon készülnek fel az első bajnoki mérkőzésre, amit március első vasárnapján, idegenben a Sárvár csapatával játszanak. De addig sem unatkoznak, az edzések mellett 7 edzőmérkőzésen is bemutathatják, mennyit profitáltak a felkészüléskor. Január 25-én, hazai pályán, a Szlovéniából érkező, másodosztályú Lendvával játszanak barátságos mérkőzést.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!