HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 07 február 2020 11:57

Hévíz a TOP 15-ben

12. helyen zárt a város a „European Best Destination” versenyben.

 

Véget ért a közönségszavazás az „Európa legjobb úti célja” címért, Hévíz a 20 jelölt közül a 12. helyen végzett. A European Best Destination verseny 2020-as szavazásán több mint 600 ezer voks érkezett Európa legkedveltebb úti céljaira, ez rekordnak számít a verseny 9 éve alatt. A színvonalas megmérettetésen Hévíz, egyetlen magyarországi jelöltként a legjobb tizenöt között zárt, megelőzve többek közt Prágát és Madridot is. Hévíz rekordot is felállított az idei évben: termál fürdőváros ennyi szavazatot még soha nem kapott a verseny történetében.

Papp Gábor- polgármester, Hévíz: „Ez is mutatja azt, hogy egy jó desztinációként szerepelünk és a szavazatainkat látva gyakorlatilag mondhatom azt, hogy az egész világból érkezett hozzánk szavazat. Hiszen Norvégiától Oroszországig, ázsiai országokból, Németországból és belföldről is, tehát nagyon sok helyről érkezett szavazat. Én ezt egyértelműen sikernek könyvelem el azon túl, hogy már a bekerülés is ebbe a listába egy siker volt. Szeretném megköszönni természetesen mindenkinek, minden belföldi és külföldi vendégnek, így a televízión és majd a sajtó különböző orgánumain keresztül, hogy Hévízre leadta a szavazatát. Azt gondolom, minden hévízi büszke lehet arra, hogy az elmúlt időszakban folytatott munkánk a városban ezt az eredményt hozta.”

Papp Gábor polgármester hozzá tette: Hévíz a versenyben elért eredménye alapján 2020-ban Európa Egészség Fővárosa elismerő címmel is büszkélkedhet. Ennek önmagában is nagy a marketing-értéke: egész évben Európa leglátogatottabb turisztikai honlapján szerepelhetünk, mint kiemelt úti cél. Ez nagyjából hatmillió honlap-látogató és kilencvenezer facebook követő elérését jelenti. 

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!