HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 13 március 2020 11:59

Focizni várják a fiatalokat

A Hévíz SK Labdarugó Szakosztálya a 2009 és 2015 között született gyermekeket toborozza.

 

Óvodás és iskoláskorú gyermekek jelentkezését várja a Hévíz SK Labdarugó szakosztálya. A fiatalokkal jó körülmények között, szakképzett edzők foglalkoznak a csapatnál, ahol játékos módon sajátíthatják el a labdarúgás alapjait. Zsiga Szabolcs hangsúlyozta, az edzéseknek nem csak a közös mozgás az előnye.

Zsiga Szabolcs – a Hévíz SK utánpótlás edzője: A gyerekeknek, ezt többféle szempontból is jó. Minél kisebb korban jönnek ide hozzánk, annál könnyebb lesz nekik az iskolába beilleszkedni. Észrevenni azokon a gyerekeken, akik már óvodás koruktól járnak hozzánk, hogy sokkal könnyebben illeszkednek be az iskolába, könnyebben barátkoznak, szereznek az edzésen is ismeretséget. Tényleg felszabadultak a gyerekek. Én azt veszem észre, hogy akik ide jönnek hozzánk azok nagy része itt is marad, nem váltanak.”

Az egyesületnél mintegy százötven gyermek focizik jelenleg. Az edzéseken korosztályonként más-más játékos foglalkozásokkal fejlesztik a fiatalokat. Barnabás, az egyik kis futballista elmondta, miért járjon minden fiú és lány focizni.

Tóth Barnabás: „Jöjjön focizni, mert itt sok barátot tud szerezni és sokat tud itt focizni.”

A foglalkozásokon sokat játszanak a gyerekek, mindig a labda van a középpontban.  Ezért van, aki már azt is tudja, hogy milyen pozícióba szeret játszani. Rozina Anna elmondta, ő védő és kapus szeret lenni.

Szentgyörgyi Rozina Anna: „Azért, mert ha a többiek mellet elmegy a labda, akkor minden csak a védőn múlik és a kapuson”

Az óvodás és kisiskolás korú gyermekeket kedden és csütörtökön várják edzésre a Bibó tornatermében, az idősebbeknek pedig már heti három edzése van, hétfőn szerdán és pénteken fél öttől hat óráig.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!