HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 16 június 2017 09:18

Moziztak a Hévízi Futófesztivál ovis indulói

A jutalom program már a jövő évi indulásra is buzdítja a legkisebbeket.

 

A Hévízi Futófesztiválon való részvételükért jutalom-mozizáson vehettek részt a Hévízi Brunszvik Teréz Óvoda két tagintézményének növendékei. A fesztivált szervező Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület fontosnak tartja a legkisebbek buzdítását is, az idén mintegy 500 fő gyermek indulójuk volt, akiket már ebben a korban is megérintett a versenyszellem.

Bognár Balázs- szervező, Hévízi Futófesztivál: „Ahogy a rajtszám rajtuk van, ahogy izgulnak, lobognak a rajtnál, egyszerűen fantasztikus érzés volt. Az óvodás versenyekért, azt mondtam, már azért érdemes lenne egy ilyen rendezvényt tartani. Fantasztikusak voltak a gyerekek, és igazából őket mind díjazni kell, és mivel tavaly is a hévízi óvodák adták legnagyobb létszámban a gyerekeket, így megpróbáltuk őket egy kis mozizással a Festetics Művelődési Központtal karöltve és egy fagyira meghívni őket a Rózsakert Bistro jóvoltából őket. Nagyon hálásak voltak, nagyon örültek neki, és remélem, hogy pozitív élményekkel jövőre is jönnek hozzánk.”

Mint az óvoda vezetője elmondta, mindig támogatják a gyerekeket abban, hogy egy ilyen színvonalas versenyen induljanak, nem utolsó sorban azért is, mert pedagógiai programjuk fontos pontja az egészséges életmódra való nevelés. Mint hangsúlyozta, tapasztalataik alapján egy-egy ilyen látványos rendezvény pedig hosszú ideig jó emlékként marad meg a kicsikben.

Nagy Sándorné- az óvoda vezetője: „Előtte napokban, sőt már előtte hetekkel gyakorolták az udvaron, meg Egregyen kinn a futópályán a futást. Utána pedig hozták magukkal az érmeket. Az tényleg majdnem egy hét volt, amíg nyakukban az érmekkel jöttek a gyerekek, és annyira büszkék voltak rá. És persze mindenki körül udvarolta meg körül tapsikálta őket, mert mi is valóban nagyon büszkék voltunk rájuk.”

A mozizás is hasonlóan jó hangulatban telt, ezeknek az apró motivációknak is köszönhetően az óvodapedagógusok és a szervezők reményei szerint jövőre még a mostaninál is több hévízi kisgyermek vesz majd részt a Futófesztiválon.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!