HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 04 január 2018 11:24

Újévköszöntő koncert Hévízen

A Kamilka & Pesti Sikk mutatta be első önálló lemezét.

 

Újévköszöntő koncertre várták az érdeklődőket az év második napján a Városháza Dísztermébe. A fellépő Kamilka & Pesti Sikk jazz-pop zenét játszik. A csapat öt éve alakult, eleinte a '20-as - 30'-as évek zenéit dolgozták fel, majd saját dalokat is írtak. Ezeket mutatták be a közönségnek, de a '70-es évek sanzon világából is hoztak slágereket. Első önálló lemezük tavaly jelent meg.

Kiss Kamilka - szövegíró, énekes - Kamilka & Pesti Sikk: "A zenekar szempontjából ez egy óriás mérföldkő volt, hogy megjelenhetett ez az első lemez, amire tulajdonképpen három év, nettó három év dalait gyűjtöttünk össze. Mindegyik dal egy kis selfie, mi úgy is szoktuk ezt nevezni, hogy egy "selfie-koncert", mert mindegyik dalban olyan sztorit dolgozunk fel, ami velünk megtörtént, vagy a környezetünkben. Szóval egy ilyen kis történet elmesélős, kicsit színházi elemekkel is tarkított dolog."

A formáció zenéje leginkább a középkorosztályt vonzotta. A zenekar tagjai szerint nem könnyű a saját korcsoportjukat megszólítani, de minden alkalmat megragadnak, hogy zenéjüket megmutassák. Az idei terveik között az is szerepel, hogy külföldön is bemutatkoznak. 

Lőrincz Ádám - zeneszerző, zongorista - Kamilka & Pesti Sikk: "Azt gondolom, hogy önmagában nem egy népszerű műfaj, viszont mindenki, aki meghallgatja, az általában jókedvűen távozik a koncertekről. Tehát kihívás számunkra, de ugyanakkor küldetés is, hogy népszerűsítsük ezt a stílust, amit mi képviselünk, ami azt mondanám, hogy nem jazz, nem pop, hanem a kettő határán mozog. És ugye a magyar szövegek miatt nagyon befogadhatónak gondoljuk és a hangszerelésekbe is mindig próbálunk arra törekedni, hogy nagyon élvezhető, táncolható, jókedvre derítő legyen."

A Kamilka & Pesti Sikk újévköszöntő koncertjének részletét híradónk után, magazin műsorunkban láthatják.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!