HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 30 január 2018 12:41

A Százszorszép Gyermekotthon lakói korcsolyáztak Hévízen

A Gyermekotthon anyás csoportja érkezett a jégpályára.

 

A Marcali Százszorszép Gyermekotthon lakói, anyukák és gyermekek próbálhatták ki a korcsolyázást Hévízen, a város polgármesterének jóvoltából. Mint az intézmény szakmai vezetője hangsúlyozta, télen nehezebb programot, kikapcsolódási lehetőséget biztosítani a lakóknak, főleg olyat, amely sportolással, mozgással kapcsolatos. Ezért is örültek a lehetőségnek, hogy Hévízen ingyen eltölthetnek egy aktív délutánt.

Gergye Petra- szakmai vezető, Százszorszép Gyermekotthon: „Hála istennek elég gyakran kapunk színházba, moziba ajánlatokat, ingyenes belépőket, illetve mi is elvisszük őket. Molnár Szilviának, az anyás otthon vezetőjének jutott eszébe, hogy lehetőséget adhatnánk a lányoknak kipróbálni a korcsolyázást, ugyanis még egyik sem volt soha életében jégen. Így jött az ötlet, és hát láttuk, hogy Hévízen van jégpálya a közelben és ezért jöttünk ide.”

A Gyermekotthon anyás csoportja érkezett ezúttal a jégpályára, 4 anyuka és egyikük óvodás korú gyermeke próbálgatta, milyen is korcsolyázni. A többiek még túl kicsik ehhez, ám remélhetőleg jövőre már nagyobb létszámmal tudnak jönni.

Aki szintén kedvet kapott a korcsolyázás kipróbálásához, a hévízi jégpálya február 11-ig várja az érdeklődőket.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!