HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 06 február 2018 13:03

Minőségfejlesztési pályázat- közeleg a határidő!

Február 28-ig nyújthatják be pályázataikat a magánszállásadók.

 

Még három hetük van a hévízi magánszállásadóknak arra, hogy benyújtsák a 2018-as minőségfejlesztési pályázatukat. A pályázat keretein belül, úgy mint az előző években, a szobakiadók ezúttal is fejlesztéseket valósíthatnak meg szálláshelyeiken az Önkormányzat finanszírozásában. Idén 16 millió forintos a keret, a szobakiadók az IFA befizetésének mértékében igényelhetnek összeget. A pályázatok lebonyolítását idén is a Hévíz TDM Egyesület végzi.

Mészáros Krisztina- Tourinform Irodavezető: "Az idei évben eddig 38 pályázat érkezett be a 2018-as minőségfejlesztési pályázatra. Ők jó részben első, illetve második pályázók. Ami azt jelenti, hogy nekik még nem kötelező a "Koronás" minősítés megszerzését ebben az évben elvégezni. Viszont a kérdések jórészben a harmadjára pályázóktól érkeznek, mivel őnekik idén már kötelező a megszerszése ennek a minősítési tanúsítványnak."

Mint az irodavezető elmondta, azon szobakiadók, akik már harmadszorra nyújtanák be a pályázatot, kisebb lelkesedéssel jelentkeznek, pedig a számukra kötelező "Koronás" minősítési eljárás költsége is elszámolható a pályázatban, az tehát nem jár plusz kiadással. A "Koronás" minősítési eljárást még most sem késő elindítani, a minőségfejlesztési pályázat benyújtásakor a befizetési igazolást kell csupán benyújtani. Ez az adatlap is letölthető a heviz.hu oldalról, de a Tourinform Iroda munkatársai is szívesen segítenek bármilyen kérdés esetén.

A Minőségfejlesztési pályázatok benyújtási határideje február 28-a, az elbírálás után pedig április elején értesítik a sikeresen pályázó szobakiadókat.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!