+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Leadták az ajánlószelvényeiket
2024. május 3. péntek 12:27 - Hévíz
Leadták az ajánlószelvényeiket
Leadta ajánlószelvényeit Naszádos Péter, Hévíz független polgármesterjelöltje, s így tettek csapatának tagjai is. Utóbbiak 400-400, a városvezetői címért versenybe szállt politikus pedig mintegy 700 aláírást gyűjtött.

Naszádos Péter a hivatalos ceremónia után azt mondta: ezen a napon ismét történelmet írtak. Leszögezte: ő és csapata „nem hisz egymás megalázásában, mocskolásában”, annál inkább a türelemben, a nyugalomban, a szervezettségben és a hajnalig tartó munkában.

Naszádos Péter polgármesterjelölt, Hévíz: „Hiszünk a hévíziekben és Hévízben. Ahogyan mondtam az egregyipikiniken is: a mi dolgunk változtatni a sorsunkon. A hévízieké, az enyém, a csapatomé és hitem szerint Istené. Ha ez így lesz, akkor lesz Hévíz nevű álom, hiszen mi mind itt vagyunk otthon. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki aláírt és aki segített nekünk.”

A független polgármesterjelölt elmondta, a következő egy hónapban bemutatják a programjukat, június 2-án pedig nyárindító Bikini-koncertet szerveznek a sportcsarnokban; a részvételhez előregisztráció és hévízi lakcímkártya szükséges.

Naszádos Péter polgármesterjelölt, Hévíz: „Az idő most esős, de van egy mondat: egyetlen esőcsepp is képes elhozni a vihart, főleg, ha sokan csatlakoznak hozzá. Úgy érzem, Hévíz megmozdult, az egregyi piknikünk óta valamit érezni a levegőben: és ez a remény. Ezt akarjuk átadni minél több embernek, és minél többekhez eljutni vele.”

Naszádos Péter a sajtótájékoztatón kijelentette: ma ismét tettek egy lépést a Hévíz nevű álom felé.   

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. máj. 17-i adása
partnereink
Hirdetés