+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Idén is nemzetközi sztárok az Örvényesvölgyi Fesztiválon
2024. május 3. péntek 12:40 - Hévíz
Idén is nemzetközi sztárok az Örvényesvölgyi Fesztiválon
Bejelentette a 2024-es teljes programját az Örvényesvölgyi Fesztivál házi- és ötletgazdája, Badacsonyi Tamás, a zalacsányi Pálos Resort tulajdonosa. A fesztivál idén is világsztárokat lát vendégül.

Matteo Bocelli, a világhírű Andrea Bocelli fia mellett több világszinten ismert és elismert fellépővel a nevek között, teljessé vált az idei Örvényesvölgyi Fesztivál programkínálata. A lenyűgöző zalai völgyben, Zalacsány mellett a jazz és blues különlegességek mellett, irodalmi műsorok, gyerekprogramok, innovatív játszóház, termékkóstolók és e-bike túrák várja a látogatókat. Azonban az ízig-vérig zalai fesztiválnak talán nem is a műsorkínálat, hanem a helyszín a legnagyobb vonzereje.

Badacsonyi Tamás fesztiváligazgató, Örvényesvölgy Fesztivál: „ Aki még nem volt még itt, azt azzal próbálnám invitálni, hogy képzeljen el, szemben egy nagyvárosi tömegrendezvénnyel, egy falusi gyönyörű természeti környezetet, hagyományos házak között, hatalmas erdőt, réteket. Majd ebben a környezetben, ebben a gyönyörű természeti környezetben képzeljen le színpadokat és ezeken a színpadokon nagyszerű előadókat. Adott esetben világsztárokat. voltak itt Grammy-díjas, vagy Grammy-jelölt sztárok is.”

A szervezőket egy 2010-es koncert ihlette arra, hogy a saját birtokukon is fesztivált rendezzenek. A Bocelli családhoz köthető olasz Teatro del Silenzio szabadtéri amfiteátrumának példáján felbuzdulva érezték úgy, hogy a zalai dombok ölelésében is hasonlóan egyedi koncertélményt lehet létrehozni. Ez azóta is a fesztivál mozgatórugója.

Badacsonyi Tamás fesztiváligazgató, Örvényesvölgy Fesztivál: „Semmiképpen nem mondhatom, hogy az üzlet. Hiszen, hogyha az üzlet lenne az első helyen akkor nem tudnánk ezt ilyen minőségben csinálni. Ez igazából egy kihívás, egy virtus, furán hangzik, de lehet, hogy egy hobbi is. Míg más ember mondjuk, vadászik vagy pecázik, addig számunkra ez az alkotás öröme, ez az amiben ki tudjuk élni az alkotási vágyunkat és ezzel, remélhetőleg, néhány ezer embernek örömet is tudunk okozni.”

Június 28-tól három napon át várja az Örvényesvölgyi Fesztivál a látogatókat, komoly és könnyű zenével, irodalommal és jazz-zel, gyerekprogramokkal és elsősorban az utánozhatatlan természeti környezettel, a zalai dombok lágy ölelésével.

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. máj. 17-i adása
partnereink
Hirdetés