HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 03 január 2017 10:09

Az ötvenezredik nézőt köszöntötték

Rekordévet zárt a Fontana Filmszínház.

 

A Szilveszteri Mozimaraton keretében köszöntötték a 2016-os év 50.000-ik nézőjét a Fontana Filmszínházban. Mint a mozivezető elmondta, ez a nézőszám rekordnak számít a mozi történetében, mely egy lassú, de tudatos építkezés eredménye. A sikerhez több minden is hozzá járult.

Szaknyéri András- a mozi vezetője

"Ez a mozi, ami a maga nemében egy száz személyes mozi tudta ezt a számot produkálni. Ez a rendkívül jó filmkínálatnak köszönhető, és főként akollégák közönséghez való hozzáállásának., mert a jó filmet csak akkor tudjuk eladni, ha megfefelő az a személyzet, aki az ide betérő vendégeket pozitív irányba fogadja."

Az idei díjazott Szabó László volt, aki Gyenesdiásról érkezett a vetítésre. Mint mondta főként a művészfilmeket kedvelik, és amilyen gyakran csak tehetik, beiktatnak egy közös családi mozizást programjaik közé.

Szabó László

"Évente háromszor-négyszer jövünk ide a moziba. Én igazából nem is szándékoztam most jönni, a lányom foglalta ezt a helyet, ő rendelte, én csak fizettem ezt a mozijegyet"

A magyarországi egyteres mozik közül már évek óta a Fontana Filmszínház fogadja a legtöbb vendéget. Papp Gábor polgármester elmondása szerint fontos szerepet játszik az intézmény, mely városunk programkínálatának egy állandó színfoltja.

A székcsere által a mozi befogadóképessége is növekedni fog, így vetítésenként az eddiginél 30%-al több néző tud majd helyet foglalni.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!