HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 10 január 2017 11:27

Újévköszöntő fogadást tartottak a Városházán

Az ünnepség jó alkalmat adott az összegzésre is.

 

Megtartották Hévíz Város Önkormányzat hagyományos újévköszöntő fogadását. A program Kádár Viktória hévízi tanuló zongorajátékával indult, majd városunk polgármestere köszöntötte a vendégeket. Mint beszédében kiemelte, Hévíz eredményes évet zárt 2016-ban is. Számos más terület mellett, a turizmus területén is sikeresnek mondható az elmúlt esztendő. Az eddigi eredményeket látva és a decemberi adatok előrejelzései alapján a 2016-os vendégéjszaka szám megközelíti az eddigi legsikeresebb évet, amikor 1 millió 82 ezer vendégéjszakát töltöttek el nálunk.

Papp Gábor

"Ez annak köszönhető, hogy akkor, amikor várható volt egy válság, arra nagyon felkészültünk. Itt a 2015-ös évről beszélek. És 2015-ben az a fajta marketing tevékenység, amivel új piacokat nyertünk meg, -illetve 2016-ban a régi piacaink is kezdtek újjáéledni- a kettőnek az eredményéből születhetett az, hogy ez a 2016-os év ilyen sikeresnek mondható a turizmus részéről. És azt gondolom, hogy az elkövetkezendő fejlesztéseknek köszönhetően, illetve meg nem állva ezen az úton az elkövetkezendő években is ugyanilyen sikereknek örvendhetünk."

Az ünnepi műsor zárásaként Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere tartott pohárköszöntőt. Mint mondta, Hévíz és Zalaegerszeg szoros szövetségben áll egymással, és ez az együttműködés többek között a Hévíz-Balaton Airportnak köszönhetően a jövőben még jelentősebbé fog válni.  

Balaicz Zoltán- polgármester, Zalaegerszeg MJV

"Egyrészről Zalaegerszegen olyan jelentős iparfejlesztési beruházások zajlanak, amelyekhez elengedhetetlenül szükséges a nemzetközi repülőtér használata. Hiszen 40 milliárd forintos beruházással épül meg a járműipari tesztpálya, ebben mindenképp számítunk Hévíz segítségére. De az a nemzetközi logisztikai központ és konténer terminál, ami ugyancsak gazdaságfejlesztés szempontjából a megye számára is kedvező lesz, az sem működhet a Hévíz Airport segítsége és támogatása nélkül. Úgyhogy én azt gondolom, a következő időszakban, ha minden fejlesztésre tekintettel vagyunk, akkor optimistán nézhetünk 2017-re, hiszen mind a két város szempontjából és így a megye szempontjából is egy olyan időszak kezdődhet meg, ami sikereket és fejlesztéseket hoz mindannyiunk számára"

Az újévköszöntő ünnepséget teljes egészében magazinműsorunkban tekinthetik meg nézőink.

Utoljára frissítve: hétfő, 10 április 2017 11:30

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!