HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 27 november 2018 12:42

Úszóversenyt rendeztek a Szent Lukács Idősek Otthona megsegítésére

Első alkalommal szervezték meg a nemes célú megmérettetést.

 

Jótékonysági úszóversenyt rendeztek Keszthelyen a Csik Ferenc Tanuszodában. Az eseményt első alkalommal szervezték meg a hévízi Szent Lukács Idősek Otthona támogatására. Mint Csikós Emőke, a  program egyik szervezője elmondta, egy beszélgetés során mesélt az intézményről az egyik Otthonban dolgozó, így jött az ötlet, hogy megvalósítsák a nemes célt szolgáló rangadót. A szervező hozzátette, a programra való érdeklődés felülmúlta a várakozásaikat, a meghirdetett maximum 100 főből 50-en jelentkezett a megmérettetésre, akik több kategóriában indulhattak.

Csikós Emőke - szervező: "25 méteres számokban lehet indulni mellbe, gyorsba illetve hátúszásba, ugyanezek a számok megvannak 50 méteres távban is." 

A versenyen korosztályra való tekintet nélkül bárki jelentkezhetett, a legfiatalabb induló mindösszesen két éves volt.

Az eseményen részt vettek a Szent Lukács Idősek Otthona dolgozói és nyolc lakója is, akik örömmel szurkoltak a gyerekeknek.

Dallos Rita - igazgató, Szent Lukács Idősek Otthona: "Nagyon meglepődtünk rajta, mi már évről évre mindig szeretettel köszöntjük, ami generációk közti együttműködést segít elő, mindenféle programot, úgyhogy nagyon örültünk ennek a megkeresésnek. És ahogy látjuk is, időseink is bejöttek szurkolni és nagyon sokan jöttek és érdeklődnek az eredmények iránt is."

Az igazgatónő hozzátette, azok a lakók sem maradtak le semmiről, akik nem tudtak ellátogatni a versenyre, hiszen filmklub keretein belül vetítik majd le nekik a helyszínen készült videókat. Dallos Rita elmondta, ebben az évben is többször szerveztek gyűjtéseket, melyekből kerti padokat szeretnének vásárolni az otthon lakói számára. A jótékonysági úszóversenyen befolyt összeget is erre fordítják majd. A Szent Lukács Idősek Otthonát az adventi időszakban is segíthetik a jótékonykodók. A következő hetekben a családi napon, sportnapokon és a főzőklubon való részvétellel is támogathatják az intézményt az adakozók. 

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!