HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

hétfő, 07 január 2019 14:07

Gájer Bálint és zenekara adott koncertet

A swing and pop műfaj hazai meghonosítója saját szerzeményei mellett világsláger-feldolgozásokat is hozott Hévízre.

 

Gájer Bálint és zenekara adott újévköszöntő koncertet a Városháza Dísztermében. Mint a zenész elmondta, mozgalmas évük volt 2018-ban, az idei évben pedig az új nagylemez megjelenésére készülnek. Emellett egy karácsonyi kiadvánnyal is jelentkeznek majd 2019-ben, így tehát két vadonatúj albumot is kézbe vehetnek majd a "swing and pop" stílus szerelmesei, a stílus hazai meghonosítójától. Mint a műfajról Gájer Bálint elmondta, nemzetközi viszonylatban Michael Bublé volt az, aki ezt a különleges zenei egységet megteremtette.

Gájer Bálint: „Kimondottan swinges, klasszikus swinges dalok mellett latinos és popzenei hangszerelések is vannak és ez által nagyon változatos tud lenni a műsor és a műfaj. Én azt gondolom, hogy talán ez az, amit szeret a közönség. Egyrészt magyar nyelvű dalok, egyre több saját dal is van, különlegesebb feldolgozások és angol nyelvű, a közönség számára is nagyon ismert dalok. Például a New York, New York vagy éppen a Louis Prima buonasera signorina című dala, ez az egyik közönség kedvenc. Úgyhogy gyakorlatilag ez a fajta hármas egység jellemző erre a műfajra, a swing, latin és pop zenei dolog. Így tényleg nagyon változatos kis műsort tudunk összeállítani.”

Gájer Bálint Hévízre zenekarának ritmus szekciójával érkezett, így az énekszó mellett nagybőgő, dob, gitár és zongora teremtette meg a zenei egységet és biztosított jó hangulatot a másfél órás műsor alatt. A teltházas hévízi koncerten a saját szerzemények mellett világsláger-feldolgozások is elhangoztak.

Gájer Bálint és zenekarának koncertjét nézőink is megtekinthetik majd a Hévízi Televízió egy későbbi adásában.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!