HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 05 július 2019 11:40

Papp Gábor a Fidesz-KDNP hévízi polgármesterjelöltje

Sajtótájékoztatón mutatták be Zala megye 02. választókerületének jelöltjeit.

 

Manninger Jenő országgyűlési képviselő sajtótájékoztató keretein belül mutatta be Zala megye 02. választókerület négy városának a Fidesz-KDNP színeiben induló polgármester-jelöltjeit. Mint elmondta, az októberi önkormányzati választások előkészítése már megkezdődött, így a jelöltekről is döntöttek a helyi csoportok, melyet megyei szinten is jóváhagytak. Hévízen és Zalakaroson változatlanul Papp Gábort és Novák Ferencet támogatja a szervezet, új jelöltként Keszthelyen a jelenlegi alpolgármester Nagy Bálintot, Zalaszentgróton pedig Belinszky Ilonát, a Családvédelmi Szolgálat vezetőjét. A sajtótájékoztatón elhangzott: a 4 város között az együttműködés még szorosabb lehet a közeljövőben, első sorban a turizmus területén vannak erre irányuló tervek.

Manninger Jenő- a térség országgyűlési képviselője: „Mindegyik településnek más-más a turisztikai erőssége, nyilván ugye itt Hévíz a legnagyobb és legerősebb. Keszthelyt és a Balaton partot nem kell mondani, illetve a Festetics-örökséget. Zalakaros is az ország egyik leglátogatottabb üdülőhelye, Zalaszentgrót még nincs kihasználva, ha szerényebb mértékben is, mint az említett városok, de a város nagyságához képest ott is jelentős mértékben lehetne javítani a turisztikai helyzeten. Mindennek persze az a célja, hogy új munkahelyek jöjjenek létre, minél jobb munkahelyek. A térség együttműködése erre is kiterjedhet, hogy főleg a fiataloknak minél jobb és korszerűbb munkahelyeket találunk, hiszen térségben lehet gondolkodni, fiataloknak ezek nem nagy távolságok,az  a lényeg hogy itt éljenek a térségben és találják meg a számításukat.”   

Papp Gábor, Hévíz város polgármestere kérdésünkre elmondta: képviselőtársaival kilenc éve elkezdtek egy olyan munkát, melyet a jövőben is folytatni szeretnének. Véleménye szerint a hévíziek büszkék lehetnek azokra a szemmel látható eredményekre, melyeket sikerült elérni. Gondolhatunk itt a fejlesztésekre, a vendégéjszaka számok emelkedésére vagy a külkapcsolatok fejlődésére is. Hangsúlyozta: ezen az úton szeretnének tovább haladni.

Papp Gábor- polgármester, Hévíz: „Számos feladat van még előttünk, amit nem végeztünk el. Akár beszélhetünk pályázatokról, amik már meg vannak nyerve és éppen végrehajtás alatt vannak, vagy éppen most kezdődik a végrehajtásuk. És hát vannak még olyan elképzeléseink és terveink, amit a jelenlegi magyar kormány messzemenőkig támogat, ami egyértelműen Hévíz és Hévíz térségének a fejlődéséről, fejlesztéséről szól. Úgyhogy gyakorlatilag én azt gondolom, hogy az elvégzett munka és az a lehetőség, amit látnak, tapasztalhatnak és érezhetnek a hévíziek és a Hévízre érkezők, ezen az úton szeretnénk tovább haladni. Nem ígérgetünk, ahogy eddig sem tettük, hanem tettük a dolgunkat és megvalósítottuk és megvalósítjuk azokat az elképzeléseket, amik Hévízt még jobbá, még szebbé, még otthonosabbá tehetik mind a hévízi lakosoknak és mind a hozzánk érkező vendégeknek.” 

Mint a sajtótájékoztatón kiemelték, a Hévíz-Balaton Airport működése és jövőbeni fejlesztése is egy olyan tényező, amely nem csak ennek a négy településnek, de az egész térségnek fejlődési- és munkalehetőségeket rejt magában.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!