HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 11 július 2019 11:47

Viselkedéskultúra a vendégek fogadásakor

Görög Ibolya előadására várták a dolgozókat a hévízi kórházban.

 

Görög Ibolya előadására várták a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház munkatársait az intézmény kultúrtermében. A neves protokollszakértő 1984-1999-ig miniszterelnöki protokoll főnökként tevékenykedett, ez idő alatt 7 miniszterelnöknek nyújtott segítséget ezen a területen. 1999 ősze óta foglalkozik a viselkedéskultúra tanításával, de íróként is tevékenykedik.

Görög Ibolya- protokollszakértő:  "Én Hévíz rajongó vagyok, én most már éppen harmincadszor vagyok a Hetesházban, tehát én félévenként járok ide és imádom. És nagyon-nagyon szeretem ezt a helyet és szeretném, hogyha kicsivel még jobb lenne. Nagyon jók az emberek és nagyon jó a kiszolgálás is, csak egy icike-picikével, hogy még jobban szeressék a vendéget, tehát egy picivel még jobban tudják csinálni, tanácsokat szeretnék adni és nem fejükre olvasni, hanem tanácsot adni."

Az intézményben második alkalommal tartott előadást Görög Ibolya, mely Viselkedéskultúra a vendégek fogadásakor címet viseli. Tanácsain keresztül szeretne segítséget nyújtani, hogy az itt pihenő vendégeknek felejthetetlen élményt tudjon kínálni az intézmény.

A részvétel az intézmény dolgozóinak nem volt kötelező, de rendkívül hasznos, a vendégek megfelelő fogadása és a panaszok kezelése céljából is - tudtuk meg a Hotel Spa Hévíz szállodavezetőjétől.

Titczné Fodor Edith-  szállodavezető, Hotel Spa Hévíz: "Azért nagyon fontos, mert gyógy idegenforgalommal dolgozunk ugye és nemcsak kórházi betegek érkeznek, hanem vendégek is ugye a szállodába, illetve a tófürdőbe, nagyon fontos az intézményünk részére, hogy a kollégák, akik a vendégekkel foglalkoznak megfelelő viselkedést tanúsítsanak a vendégek iránt."

Az ország legkiválóbb protokollszakértője nagy sikerű prezentációjában gyakran humoros formában fejtette ki: fontos a vendég komfortérzetét biztosítani, köszönéssel, szemkontaktussal gyorsan elérhető ez az állapot. De a megfelelő kézfogásra, testtartásra, hajviseletre is érdemes odafigyelni.

Országszerte tartott előadásainak fő célja, hogy népszerűsítse az európaiságot, azokat a normákat, értékeket, amelyek a határokon túl is összekötik az európaiakat egymással.  Görög Ibolya elmondta, ezeket a szabályokat mindenki ismeri, csak éppen nem mindig tartják be.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!