HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 12 július 2019 14:55

Találkozz sztárokkal főzés közben!

A hévízi Hotel Európa fit vendégeinek lehetőségük nyílik rá.

 

Találkozz sztárokkal, főzés közben!A hévízi Hotel Európa fit 4. éve futó kezdeményezésén a szálloda vendégeinek lehetőségük nyílik rá, hogy az intézmény séfjével és minden héten más sztárvendéggel közösen különböző ételeket készítsenek el. A Gasztroshow Sztárokkal elnevezésű rendezvénysorozat keretén belül a nyári időszakban 9 héten keresztül, szerdától szombatig, napi kétszer főzőshowt tartanak, elsősorban a szálloda gyermek vendégeinek. De természetesen a szülőket is szívesen várják a foglalkozásokra.

Sendula Péter - Chef, Hotel Európa Fit: Azért kezdtük el, mert gondoltuk a gyerekeket bevonnánk egy kicsit a konyha világába, megmutatnánk nekik, hogy milyen jó dolog a főzés, milyen jó móka lehet maga az étel elkészítése, de így az évek folyamán arra jöttünk rá, hogy nemcsak a gyerekeket érdekli, hanem a szülőket is és az idei évet már egy kicsit a szülőkre építettük, annyiban változott, hogy most azt szeretnénk megmutatni, hogy mennyire jó közösen főzni a gyerekekkel együtt."

Az idei 3. Gasztroshow sztárvendége Faragó András színművész volt, aki otthon is rendszeresen fakanalat ragad. Remek kikapcsolódásnak tartja a főzést, azonban ezeken az alkalmakon inkább a gyermekek szórakoztatására helyezi a hangsúlyt. Több alkalommal vett részt a szálloda különböző programjain, mint elmondta jó ötletnek tartja ezt a mostanit is.

Faragó András- színművész: "Ez szerintem egy remek kezdeményezés, pontosan abból fakadóan, hogy összehozza a családot, mert ugye apa leül újsággal az asztalhoz, a gyerek nyomkodja a telefont közbe, az anyuka ideges, de hogyha így együtt látják, hogy mi az a munkafolyamat, ami által oda kerül valami az asztalra és akkor ebbe még egy kicsit ők is bele tudnak nyúlni, mármint a picik, akkor ez szerintem összehozza a családot. "

A barackos derelye elkészítése sem okozott nehézséget a piciknek, természetesen az intézmény animátorai és séf helyettese is mindig a rendelkezésükre állt.

A szálloda színes programkínálattal készül a nyaralni vágyóknak, fő céljuk egy kis kikapcsolódást nyújtani a szülőknek is.

Sivák József: "Visszajáró vendégek vagyunk ide a szállodába, tavaly is voltunk és pont ezért választottuk a szállodát, mert hétfő reggel 9-től, vasárnap este 10-ig program van a gyerekeknek."

Legfőképpen helyi alapanyagokat használnak az ételek elkészítéséhez, minden nap két különböző gasztró különlegességgel nyújtanak varázslatos élményt a kicsiknek. Természetesen nekik a főzés mellett a különböző szolgáltatások is fontosak.

Faragó Anett: "A főzés az egy nagyon jó kis hobbi és finomakat lehet csinálni és ez a szálloda azért jó, mert van benne a gyerekeknek minden ilyen játszótér meg ilyenek és a medencék is nagyon jók."

Mint az intézmény séfjétől megtudtuk, nem titkolt céljuk még az is, hogy összehozzák a családot és ne csak a szállodán belüli programok keretében, hanem otthon is élmény lehessen a főzés.

A nyár folyamán még olyan neves sztárokkal főzhetnek a Gasztroshow résztvevői, mint Stohl András, Szulák Andrea, Polyák Lilla, Peller Anna, Hegyi Barbara és Harsányi Levente.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!