HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 02 augusztus 2019 11:57

Táboroztak a fiatal kézisek

A Hévíz SK Női Kézilabda Szakosztálya nyári tábort tartott a fiatal korosztály számára.

 

Nyári tábort tartott a Hévíz SK Női Kézilabda Szakosztálya a Városi Sportcsarnokban. Idén a 2006 és 2009 év között született fiatal korosztályú gyermekek jelentkezését várták az egyhetes táborra. A cél az eredményes szakosztály utánpótlásának biztosítása volt, a helyi és környékbeli tehetségek felfedezésével.

Lancz Katalin- a kézilabda szakosztály vezetője: "Mindenképpen úgy gondolom, hogy egy nagyon jó közösségbe kerülnek, megtanulják a napi rutint, napi rendszerességet, szerintem nagyon sokat segítünk ezzel a szülőknek is, a másik, hogy próbáljuk őket megtartani, tehát azért tartjuk mindig július utolsó hetében, mert ugye már augusztus elsejétől elkezd a szakosztály, minden korosztályban tartani az edzéseit és így a gyereknek nincs kiesés, tehát tudjuk tovább vinni őket már jövő hétre, szeretnénk mindent megtartani, nagyon reméljük, hogy meg is tudjuk, igazából nekünk ebben van a jövő ugye az utánpótlásban, mnuszáj ilyen kicsi korosztályban elkezdeni, tehát ilyen 8-10 éves korosztályban szeretnénk elkezdeni velük a munkát."

A napközis rendszerű nyári táborban a napi két edzés mellett fakultatív programokon is részt vehettek a gyerekek, így a strand- és a mozilátogatás sem hiányozhatott a tábori programkínálatból.

Gelencsér Borbála már második alkalommal vett részt a táborozáson, számára sem kizárólag a sportfoglalkozás jelentette a vonzerőt.

Gelencsér Borbála: " Tavaly is voltam, akkor is voltunk moziban, a tófürdőn is, ma is megyünk és valószínűleg pénteken is megyünk moziba  és ugye azért szeretem, mert itt sokat mozgunk, játszhatunk, barátkozhatunk, élményeket szerzünk."

Az idei táboron 22 gyermekkel foglalkozott a két edző a hét folyamán, 70-80%-uk már igazolt játékos, de érkezett jónéhány új gyermek is, akiket mindenképpen szeretne megtartani a szakosztály.

 

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!